Ανδρέας Γεωργίου: Η συνεργασία με τις Άντζελα Γκερέκου-Μάρω Κοντού και το… κοπλιμέντο στην Ελένη Μενεγάκη

Ο Ανδρέας Γεωργίου ήταν o πρώτος καλεσμένος στη σημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και της εξέφρασε τη χαρά του για την επιστροφή της στην τηλεόραση έπειτα από ένα έτος απουσίας.

Οι δυο τους μίλησαν για τη σειρά του, “Η Γη της Ελιάς”, που προβάλλεται από το Mega αλλά και για τους λαμπερούς πρωταγωνιστές, όπως είναι η Άντζελα Γκερέκου και η μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου Μάρω Κοντού.

Αναφερόμενος στην Άντζελα Γκερέκου, είπε “τα τελευταία τρία χρόνια ήρθαμε πιο κοντά, γιατί με βοήθησε αρκετά και με την προηγούμενη δουλειά και τη γνώρισα. Ένας σπουδαίος άνθρωπος”. “Την αγαπώ πολύ την Άντζελα και είναι μεγάλη μας χαρά που την έχουμε στη σειρά” τόνισε ο Ανδρέας Γεωργίου.

Η Ελένη Μενεγάκη σημείωσε: “Την είχα γνωρίσει πριν από χρόνια στα πρώτα μου τηλεοπτικά βήματα, εκείνη δούλευε πολύ, πάρα πολύ τότε. Τα τελευταία 10-15 χρόνια την αισθάνομαι -θα πεις μπήκε κυρίως στον πολιτικό χώρο- σαν να άφησε αυτό της το κομμάτι, που δεν κατάλαβα ποτέ αν ήθελε να το αφήσει ή αν έκανε άλλες επιλογές”.

Σε αυτό το σημείο ο Ανδρέας Γεωργίου είπε: “Με την Άντζελα είχαμε μία τηλεφωνική επαφή και όταν βρέθηκα στην Κέρκυρα για κάτι γυρίσματα, της πρότεινα να πάμε για φαγητό γιατί ήθελα να της κάνω το τραπέζι. Δεν είχα κάτι άλλο στο μυαλό μου. Στο ορκίζομαι, δεν το είχα σκεφτεί.

Ήθελα να της πω ευχαριστώ για μία εξυπηρέτηση που θέλαμε να κάνουμε ένα γύρισμα. Όταν την είδα να έρχεται της είπα “πόσο ωραία γυναίκα είσαι”.

Με δυο γυναίκες το έχω πάθει αυτό: με την Άντζελα και μαζί σου. Δεν μπορείς να μην χαζέψεις αυτήν την ομορφιά. Και της είπα “γιατί δεν παίζεις στην τηλεόραση;”. Και μου είπε ότι ίσως δεν ήταν το σωστό timing, είχε μπει σε άλλη φιλοσοφία στη ζωή της.

Όμως, με τη συγκεκριμένη σειρά το είχαμε συζητήσει αρκετά και νομίζω το κάνει με αρκετή χρονιά. Έπειτα από τόσα χρόνια στην αρχή ήταν λίγο μαζεμένη αλλά γύρισμα με γύρισμα τη γνωρίσαμε καλύτερα. Είναι σούπερ άτομο η Άντζελα”.

Για τη Μάρω Κοντού σημείωσε: “Ξέρω ότι είχε μία ή δυο προτάσεις όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν της άρεσε αυτό που της πρότειναν να κάνει. Πριν την πάρω τηλέφωνο, αρκετοί δικοί μου άνθρωποι μου είπαν “μα δεν θα δεχτεί”.

Είπα, δεν πειράζει, ας φάω πόρτα, αν είναι πόρτα από τη Μάρω Κοντού. Δεν πειράζει. Όταν την πήρα τηλέφωνο, ήξερε ήδη τη δουλειά μας κι όταν της έστειλα το σενάριο μου είπε “ναι” με μεγάλη χαρά”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ