Γη της ελιάς: Η ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου για τη Μάρω Κοντού

Η Άντζελα Γκερέκου αναφέρθηκε στη συνεργασία της με την Μάρω Κοντού, στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, “Γη της ελιάς”.

Οι δύο γυναίκες, που απείχαν από τα τηλεοπτικά στούντιο τα τελευταία χρόνια, επέστρεψαν και ήδη έχουν συγκεντρώσει θετικά σχόλια για τις ερμηνείες τους, ως μάνα και κόρη.

“Πόση χαρά να συνεργάζομαι με αυτή την υπέροχη γυναίκα! Και σας υπόσχομαι ότι η σχέση Μαρίας κι Αθηνάς έχει πολύ ενδιαφέρον…!” έγραψε η Άντζελα Γκερέκου στη δημοσίευση που έκανε στον λογαριασμό της στο instagram.

Γκερέκου και Κοντού αγκαλιά

Γκερέκου Κοντού Γκερέκου ΚοντούΗ Μάρω Κοντού υποδύεται την Μαρία Αναγνώστου, τη μυστηριώδη μητέρα της Αθηνάς Νομικού (Άντζελα Γκερέκου).

Η Μαρία Αναγνώστου είναι μια γυναίκα αρκετά δυναμική και υπερπροστατευτική με την κόρη της.

Η Αθηνά επισκέπτεται την μητέρα της, η οποία μένει στο Σούνιο, υπό άκρα μυστικότητα.

Μητέρα και κόρη έχουν στενή σχέση, αλλά οι συνθήκες που δεν αποκαλύπτονται ακόμη σεναριακά, τις έκαναν να μένουν μακριά.

Η Μάρω Κοντού στον ρόλο της έχει δύο τατουάζ, ένα στο λαιμό και ένα στο χέρι. Τα πρώτα χρόνια των δύο γυναικών ήταν δύσκολα από όσα αφήνουν να εννοηθούν.

Η Μαρία Αναγνώστου ήταν 19 ετών όταν απέκτησε την κόρη της. Στη συνέχεια για λόγους επιβίωσης η Αθηνά αναγκάζεται να αξιοποιήσει στην Αμερική την ομορφιά της για να επιβιώσει οικονομικά. Μέχρι που γνωρίζει τον σύζυγό της και αλλάζει η ζωή της.

Χαμός στο Twitter με την επανεμφάνιση της Μάρως Κοντού

Μάρω Κοντού Μάρω Κοντού

Μάρω Κοντού

Μάρω Κοντού: Γιατί δεν της κάνουν προτάσεις για την τηλεόραση;

Σε συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” τον Ιανουάριο του 2020, η Μάρω Κοντού είχε εκφράσει το παράπονό της γιατί δεν της κάνουν προτάσεις για την τηλεόραση.

Ερωτηθείσα γιατί δεν την έχουμε δει σε κάποιο ρόλο στην τηλεόραση απάντησε “Δεν το ξέρω. Δεν είχα ποτέ καμία πρόταση”.

“Φοβούνται μήπως ότι θα είμαι ακριβή; Φοβούνται ότι δεν θα έχω αυτή την εικόνα; Ότι είμαι τώρα μια ώριμη γυναίκα; Και λέω μπορώ να παίξω και τις γιαγιάδες και τις θείες και τις μαμάδες. Μου κάνει εντύπωση. Είχα μία ή δύο προτάσεις στο παρελθόν, οι οποίες δεν με ενδιέφεραν” πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ