Netflix: Νέες πληροφορίες για την 3η σεζόν του «The Witcher» – Αυτός είναι ο τίτλος του 1ου επεισοδίου – ΦΩΤΟ

Νέες πληροφορίες για την πολυαναμενόμενη 3η σεζόν της σειράς του Netflix, «TheWitcher»βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Netflix: Νέα πρόσωπα και χαρακτήρες στην 3η σεζόν του “The Witcher”

Υπενθυμίζεται πως αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν που o Χένρι Κάβιλ θα υποδυθεί τον Geralt of Rivia, καθώς -όπως έχει ήδη ανακοινωθεί- στην 4η σεζόν θα τον διαδεχθεί ο Λίαμ Χέμσγουορθ.

Σε ειδικό αφιέρωμα του Entertainment Weekly για τις σειρές που θα κυκλοφορήσουν το 2023, αποκαλύφθηκε πως ο τίτλος του πρώτου επεισόδιου της 3ης σεζόν του «The Witcher» είναι «Shaerrawedd», που παραπέμπει σε γνωστή τοποθεσία για τους fans των βιβλίων του Άντζεϊ Σαπκόφσκι (Andrzej Sapkowski).

The Witcher: Ξανά ψηλά στα trend του Netflix λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα της 2η σεζόν

Στο επεισόδιο αυτό, ο Geralt, η Yennefer και η Ciri θα επισκεφθούν τα χαλάσματα του άλλοτε μεγαλειώδους παλατιού των Ξωτικών (Elves). Η σεναριογράφος της σειράς, Λόρεν Σμιντ Χίσσριχ, τόνισε πως το συγκεκριμένο σημείο θα έχει διαφορετική σημασία στην ιστορία σε σχέση με τα βιβλία.

«Αυτό το σκηνικό είναι ένα από τα μεγαλύτερα που έχουμε φτιάξει ποτέ. Ήταν ένα σκηνικό εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Κάθε πλάνο είναι με οπτικά εφέ. Προφανώς γίνεται μια μάχη, αλλά περισσότερο από αυτό, είναι αυτός ο μεγάλος, ανοιχτός χώρος. Υπάρχουν παντού μπλε οθόνες, οπότε μόλις τώρα βάζουμε τις τελευταίες πινελιές. Το πρώτο επεισόδιο είναι έτοιμο εδώ και πολύ καιρό, αλλά χρειάστηκε τόσος χρόνος για να φτιάξουμε αυτό το σκηνικό. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό για την ιστορία» δήλωσε η Λόρεν Σμιντ Χίσσριχ στο Entertainment Weekly.

Χένρι Καβίλ: Ακυρώνεται η επιστροφή του στον ρόλο του Superman – Η ανάρτηση του ηθοποιού

Το σκηνικό αυτό είναι ένας τρόπος να μάθουν οι fans την ιστορία των Ξωτικών (Elves), η οποία θα έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο με την prequel σειρά «The Witcher: Blood Origin» που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix ανήμερα των Χριστουγέννων. «Στην 3η σεζόν θα δούμε τον Geralt να διηγείται αυτήν την ιστορία στην Ciri. Όμως θα δούμε και την Yennefer να κάνει το ίδιο. Θα αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε ότι ο καθένας έχει μια διαφορετική εκδοχή των ιστορικών γεγονότων» δήλωσε η Λόρεν Σμιντ Χίσσριχ

Δείτε την πρώτη σελίδα από το σενάριο του 1ου επεισοδίου και ένα στιγμιότυπο:

Witcher Season 3 Witcher Season 3

The Witcher: Η σύνοψη της 3ης σεζόν

Την ώρα που μονάρχες, μάγοι και τέρατα της Ηπείρου αγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt προσπαθεί να κρύψει την Ciri, αποφασισμένος να προστατέψει την οικογένειά του που μόλις έσμιξαν ξανά, ενάντια σε όσους απειλούν να την καταστρέψουν. Έχοντας αποκτήσει η Ciri τις γνώσεις μαγείας της Yennefer, τους οδηγεί στο δάσος της Aretuza εκεί όπου ελπίζει να ανακαλύψει περισσότερα για τις κρυφές ικανότητες του κοριτσιού. Αντίθετα όμως ανακαλύπτουν ότι βρέθηκαν σε ένα πεδίο μάχης γεμάτο με πολιτική διαφθορά, σκοτεινή μαγεία και προδοσίες. Θα πρέπει να παλέψουν και να ρισκάρουν τα πάντα αλλιώς θα χάσουν ο ένας τον άλλον.

Η 3η σεζόν του «The Witcher» αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Netflix το καλοκαίρι του 2023.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ