Δολοφονία στο Μαρούσι: Την υπεράσπιση της 17χρονης ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας

Την υπεράσπιση της 17χρονης, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 22χρονης φίλης της στο Μαρούσι, το απόγευμα της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου 2022, ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας.

Όπως γνωστοποίησαν με γραπτή δήλωσή τους οι συνεργάτες του γνωστού ποινικoλόγου «οι γονείς της 17χρονης Μ.Χ. ανέθεσαν στον επικεφαλής του γραφείου μας, κο Αλέξιο Κούγια την υπεράσπιση της 17χρονης κόρης τους, η οποία προ ολίγων ημερών υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες αφαίρεσε τη ζωή της 22χρονης φίλης της. Όπως πάντα, τόσο ο κος Κούγιας, όσο και εμείς οι συνεργάτες του θα κάνουμε καθετί νόμιμο για να βοηθήσουμε τη Δικαιοσύνη μέσα σε συνθήκες δίκαιης δίκης να εκδώσει μια δίκαιη απόφαση για την εντολέα μας».

Το χρονικό

Να θυμίσουμε ότι  η άγρια δολοφονία σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου στο Μαρούσι. Θύμα μια 22χρονη γυναίκα η οποία μαχαιρώθηκε από την 17χρονη φίλη της. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η 17χρονη έχει υποστηρίξει ότι είχε πολύ στενή σχέση με την 22χρονη και όπως είχε πει στους αστυνομικούς «λογοφέραμε και την σκότωσα».

Το θύμα φιλοξενούσε τη δράστιδα στο σπίτι της. Το απόγευμα της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου 2011, η 17χρονη μπήκε μέσα στο δωμάτιο της 22χρονης και την μαχαίρωσε, έπειτα από την έντονη λογομαχία που είχαν. Το θύμα φέρει μαχαιριές σε λαιμό και σώμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η 22χρονη εντοπίστηκε νεκρή από τον πατέρα της ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία. Στον χώρο βρέθηκε ένα μπουκάλι σαμπάνιας και εικάζεται ότι η 17χρονη και η 22χρονη είχαν αρχικά σκοπό να γιορτάσουν κάποιο γεγονός.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ