Κατάληψη πεζοδρομίων στο Αιγάλεω – Ασυνείδητοι οδηγοί εμποδίζουν και τους τυφλούς – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Κανόνας τείνει να γίνει το παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο στην Ελλάδα. Καθημερινά, οργισμένοι πολίτες στέλνουν στο enikos.gr εικόνες με ασυνείδητους οδηγούς που σταθμεύουν όπου βρουν τα οχήματά τους, χωρίς να τους ενδιαφέρει εάν ενοχλούν ή εάν προκαλούν προβλήματα.

Τα αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο και οι πεζοί στον… δρόμο – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, στην λεωφόρο Μεγάλου Αλέξανδρου στο Αιγάλεω τα αυτοκίνητα έχουν κάνει κατάληψη στο πεζοδρόμιο. Μάλιστα οι ασυνείδητοι οδηγοί όχι μόνο έχουν ανεβάσει τα οχήματά τους πάνω στο πεζοδρόμιο, αλλά έχουν καλύψει τις πλάκες που καθοδηγούν τους τυφλούς συνανθρώπους μας.

Δείτε τις φωτογραφίες

παρκάρισμα Αιγάλεω παρκάρισμα Αιγάλεω

Περιφερειακή Καρέα: Έκανε το αυτοκίνητο… φορτηγό – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Όσκαρ… γαϊδουριάς στο Περιστέρι: Πάρκαρε σε πεζοδρόμιο και έκλεισε δύο ράμπες αναπήρων – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ