Περιφερειακή Καρέα: Έκανε το αυτοκίνητο… φορτηγό – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Είπε να φορτώσει ό,τι είχε και δεν… είχε στο αυτοκίνητό του. Ο λόγος για οδηγό που κινείτο στην Περιφερειακή Καρέα με την οροφή του αυτοκινήτου του να είναι γεμάτη από σακιά μεγάλου βάρους.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr, στη σχάρα που βρίσκεται στην οροφή του μαύρου αυτοκινήτου, ο οδηγός έχει φορτώσει βαριά σακιά με αποτέλεσμα να είναι άκρως επικίνδυνος για τους υπόλοιπους οδηγούς.

Όσοι έβλεπαν το φορτωμένο αυτοκίνητο δεν πίστευαν στα μάτια τους ενώ πολλοί αναρωτήθηκαν πού είναι η Τροχαία.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ