Ευλαμπία Ρέβη: «Δεν άντεξα εκείνη την ώρα και “έσπασα”»

Στο εορταστικό Πρωινό Σουσού βρέθηκαν καλεσμένοι οι Ευλαμπία Ρέβη και ο Σπύρος Χαριτάτος.

Οι δημοσιογράφοι μίλησαν για τις πιο δυνατές στιγμές στην εκπομπή τους.

Όπως θα ακούσετε ξεχώρισαν την επίσκεψή τους στις φυλακές και ειδικά στο σχολείο των Γυναικείων Φυλακών Ελαιώνα αλλά και η συνάντησή τους με τους κρατούμενους του Κορυδαλλού που βρίσκονται στην απεξάρτηση μέσα από το ειδικό πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ.

«Είδα την Ευλαμπία να δακρύζει, ήταν πηγαίο. Είδαμε ανθρώπους που πέρασαν στην παραβατικότητα εξαιτίας αυτού του δαίμονα» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Ευλαμπία Ρέβη: «Με το που με ακούμπησε ο κύριος Θανάσης…»

Η Ευλαμπία όμως αναφέρθηκε στις φωτιές στην Εύβοια, μέσα από τις οποίες το κοινό τη γνώρισε και την αγάπησε πολύ. Είναι εύκολο όμως να διαχωρίζει την ιδιότητα από το συναίσθημα, τη ρώτησε η Ελένη.

«Ναι. Τουλάχιστον για τη δική μου εμπειρία γιατί ήταν κάτι που έγινε και viral, ήταν πολύ ιδιάζουσες οι συνθήκες.

Προφανώς όταν αγαπάς το επάγγελμά σου γίνεσαι ένα με τον κόσμο.

Στις φωτιές της Εύβοιας ήταν αδιανόητο! Κάθε μέρα έφευγαν τα 112, ήταν μόνοι τους, καίγονταν, οπότε ο δημοσιογράφος δεν μπορεί να είναι αμέτοχος.

Δεν έχει σχέση καμία πώς είσαι συναισθηματικά εκείνη τη στιγμή.

Αυτό που συνέβη είναι ότι με το που με ακούμπησε ο κύριος Θανάσης, δεν άντεξα εκείνη την ώρα και “έσπασα”! Γιατί όλη μέρα παρακαλούσε για αεροπλάνα. Όταν δεν έγραφε η κάμερα και φωτιά σβήσαμε. Όλο αυτό το καταγράφαμε για μέρες και δεν σταματούσε. Έχει τύχει να καλύψω και στυγερά εγκλήματα, ανάμεσά τους και του Γιώργου Καραϊβάζ και δεν επέτρεψα στον εαυτό μου να συγκινηθώ.

Είναι κάποιοι κώδικες, απλά στην Εύβοια, θα μπορούσε να είναι ο πατέρας μου και δεν ήξερα τι άλλο να κάνω για να τον βοηθήσω» ανέφερε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ