Ευλαμπία Ρέβη: Έχω λάβει και εγώ μηνύματα να πάω σε prive πάρτι με 3.000 και 5.000 ευρώ

Με τις καταγγελίες για βιασμό που έκανε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα στη Θεσσαλονίκη να βρίσκονται στο επίκεντρο και τις αποκαλύψεις να είναι συνεχείς, η δημοσιογράφος Ευλαμπία Ρέβη παρουσίασε τα μηνύματα που της έστειλε άγνωστος δύο φορές στο παρελθόν για να λάβει μέρος σε prive πάρτι.

Βέβαια αυτό δεν έχει σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση της Θεσσαλονίκης, αλλά είναι ενδεικτικό του πώς «ψαρεύουν» κορίτσια.

Όπως είπε η Ευλαμπία Ρέβη, η πρώτη φορά ήταν το 2019 όταν έλαβε ένα προσωπικό μήνυμα στον λογαριασμό της στο Facebook, στο οποίο ένας άνδρας της ζητούσε να αναλάβει τον ρόλο της υποδοχής σε πάρτι με αντάλλαγμα το ποσό των 3.000 ευρώ.

Ο άγνωστος αυτός άνδρας προσπάθησε, μάλιστα, να την δελεάσει λέγοντας ότι τα χρήματα θα δίνονταν όλα μπροστά, χωρίς καμία καθυστέρηση.

Η δεύτερη φορά ήταν δύο χρόνια αργότερα, το 2021, όταν ο ίδιος άγνωστος άνδρας της πρόσφερε το ποσό των 5.000 ευρώ με την Ευλαμπία Ρέβη να απαντά ξανά αρνητικά με την ίδια να προσθέτει σήμερα ότι ο άνδρας αυτό έχει στείλει αντίστοιχα μηνύματα και σε φίλες της. Έτσι κατάλαβαν ότι πρόκειται για έναν άνδρα, ο οποίος «ψαρεύει» κοπέλες για prive πάρτι.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.