ΗΠΑ: Αεροπορική εταιρεία έβαλε ασυνόδευτο 6χρονο σε λάθος πτήση

To «Μόνος στο σπίτι» θύμισε η ιστορία ενός εξάχρονου αγοριού που επιβιβάστηκε σε λάθος πτήση την περασμένη εβδομάδα.

Σημειώνεται πως η Spirit Airlines έβαλε τον Κάσπερ σε λάθος πτήση την Πέμπτη. Η γιαγιά του τον περίμενε να φτάσει στο Φορτ Μάγιερς της Φλόριντα, αλλά αντ’ αυτού προσγειώθηκε στο Ορλάντο. Οι αποσκευές του έφτασαν στο διεθνές αεροδρόμιο της Νοτιοδυτικής Φλόριντα.

Μιλώντας σε τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο η Μαρία Ράμος, γιαγιά του Κάσπερ, είπε ότι έλαβε μια κλήση από τον εγγονό της αφού προσγειώθηκε στο Ορλάντο και έτσι εκείνη πήγε οδικώς να τον παραλάβει οδηγώντας 160 μίλια. Η Spirit Airlines πάντως προσφέρθηκε να την αποζημιώσει για τα έξοδα του ταξιδιού.

«Θέλω να με καλέσουν», είπε η Ράμος στο WINK-TV. «Επιτρέψτε μου να ξέρω πώς ο εγγονός μου κατέληξε στο Ορλάντο. Πως έγινε αυτό; Τον κατέβασαν από το αεροπλάνο; Η αεροσυνοδός – αφού η μαμά του έδωσε τα χαρτιά – τον άφησε να φύγει μόνος του; Μπήκε μόνος του στο λάθος αεροπλάνο;» Η Spirit Airlines ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι «λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν την ασφάλεια και την ευθύνη της μεταφοράς όλων των Επισκεπτών μας και διεξάγουν εσωτερική έρευνα. Ζητάμε συγγνώμη από την οικογένεια για αυτήν την εμπειρία».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ