Eurovision 2024: Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12αρι της Ελλάδας – Επιστρέφει και επί σκηνής

Τη μεγάλη της επιστροφή στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision αναμένεται να πραγματοποιήσει η Έλενα Παπαρίζου η οποία είχε κάνει υπερήφανη τη χώρα μας με την πρωτιά το 2005.

Ευρυδίκη: «Το ‘Ζάρι’ δεν είναι στα ακούσματά μου – Δεν είμαι η κατάλληλη για να δώσω συμβουλές για τη Eurovision»

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Breakfast@Star, η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12αρι της κριτικής επιτροπής της χώρας μας στον φετινό διαγωνισμό στο Μάλμε.

Παράλληλα, η Έλενα Παπαρίζου πρόκειται να κάνει και μία εμφάνιση-έκπληξη στον Β΄ ημιτελικό, όπου θα διαγωνιστεί και η Μαρίνα Σάττι που εκπροσωπεί τη χώρα μας με το τραγούδι «Ζάρι».

Eurovision-«Zari»: Το βίντεο της ελληνικής συμμετοχής είναι το 3ο δημοφιλέστερο σε views για τον μήνα Μάρτιο

Συγχρόνως εμφάνιση on stage θα κάνει και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία είχε εκπροσωπήσει την Κύπρο το 2018 και είχε αναδειχθεί 2η με το «Fuego».

Στον Α’ Ημιτελικό την Τρίτη 7 Μάϊου, συμμετέχουν 15 χώρες, οι οποίες θα εμφανιστούν με την εξής σειρά: Ουκρανία, Κύπρος, Πολωνία, Σερβία, Λιθουανία, Κροατία, Ιρλανδία, Σλοβενία, Ισλανδία, Φινλανδία, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο, Αυστραλία, Αζερμπαϊτζάν και Μολδαβία.

Eurovision: 9 καλλιτέχνες ζητούν κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Στον πρώτο ημιτελικό θα εμφανιστούν και θα ψηφίσουν επίσης, οι Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία.

Στον Β’ Ημιτελικό, στις 9 Μαΐου, συμμετέχουν με την σειρά οι: Αυστρία, Μάλτα, Ελβετία, Ελλάδα, Τσεχία, Αλβανία, Δανία, Αρμενία, Ισραήλ, Εσθονία, Γεωργία, Ολλανδία, Νορβηγία, Λετονία, Άγιος Μαρίνος και Βέλγιο.

Στον δεύτερο ημιτελικό θα εμφανιστούν και θα ψηφίσουν οι Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ