Ευρυδίκη: Οι εμπειρίες από την Eurovision, η λαχτάρα να γίνει γιαγιά και η αποκάλυψη για την ηλικία της

Η Ευρυδίκη μετά από δύο χρόνια επισκέφτηκε εκ νέου την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης «Στούντιο 4». Μεταξύ άλλων  μίλησε για τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της στη Eurovision, την προσωπική της ζωή καθώς και την επιθυμία να γίνει γιαγιά.

Ευρυδίκη: «Το ‘Ζάρι’ δεν είναι στα ακούσματά μου – Δεν είμαι η κατάλληλη για να δώσω συμβουλές για τη Eurovision»

Να υπενθυμίσουμε πως 3 φορές πήρε μέρος στην Eurovision για λογαριασμό της Κύπρου. Όπως ανέφερε η Ευρυδίκη η τρίτη φορά ήταν το 87  με την Αλέξια κάνοντας φωνητικά. Το 86 με την Ελπίδα και το 83 με την Κωνσταντίνα όντας ακόμη μαθήτρια.

Όπως ανέφερε, πέρασε τέλεια, δεν θέλει να το ξανακάνει καθώς δεν μπορεί το άγχος. Μάλιστα, είπε πως σήμερα τα νέα παιδιά αντιμετωπίζουν μεγαλύτερη πίεση λόγω και των social media.

Eurovision-«Zari»: Το βίντεο της ελληνικής συμμετοχής είναι το 3ο δημοφιλέστερο σε views για τον μήνα Μάρτιο

Στα 15 της όπως είπε συμμετείχε στη Eurovision καθώς είχε αγάπη για το τραγούδι από μωρό. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε με τη φίλη της Έλενα Πατρόκλου είχε φτιάξει ένα γκρουπάκι και έπαιζαν με τις κιθάρες τους.

Κάποιος γνωστός της έμαθε ότι στο ΡΙΚ ζητούσαν κοπέλα να κάνει φωνητικά και η Ευρυδίκη όπως είπε «χεράκι – χεράκι» πήγε με την φίλη της και τελικώς πήραν και τις δύο.

Eurovision: 9 καλλιτέχνες ζητούν κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Με την Ελπίδα το 83 η Κύπρος ήρθε τελευταία ενώ δεν συμμετείχε η Ελλάδα. Όπως ανέφερε η τραγουδίστρια επειδή ήταν πολύ μικρή στεναχωρήθηκε πάρα πολύ.

Όπως είπε η Eurovision είναι ένα φανταστικό μουσικό ταξίδι και από τις ωραιότερες εμπειρίες της ζωής της με μόνο μελανό σημείο τις βαθμολογίες.

Επίσης, αποκάλυψε πως όταν μεγαλύτερη πήγε σόλο στη Eurovision δεν στεναχωριόταν πλέον για την κατάταξη του τραγουδιού. Το χειρότερο συναίσθημα που ένιωσε είναι ότι δεν προκρίθηκε με το «comme ci, comme ca».

Όπως εκμυστηρεύτηκε η Ευρυδίκη όταν επέστρεψε στο σχολείο μετά την Eurovision ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής όπως και η φίλη της Έλενα Πατρόκλου. Στα διαλείμματα η ατμόσφαιρα ήταν σαν ένα πάρτι με την κιθάρα της και τραγουδούσαν ενώ είπε πως «ήταν το μαγικό της όπλο».

Ήταν καλή μαθήτρια και την αγαπούσαν οι καθηγητές και οι συμμαθητές της και όπως είπε όλα τα παιδιά που τραγουδούσαν ήταν η ψυχή της παρέας.

Ευρυδίκη: «Θα μου άρεσε να γίνω γιαγιά»

Αναφερόμενη στον γιο της είπε η Κύπρια τραγουδίστρια πως είναι πολλά χρόνια που το παιδί της δεν μένει μαζί της καθώς ζει στο Λονδίνο (εκτός από την περίπτωση της πανδημίας), ενώ αποκάλυψε ότι έρχεται συχνά. Ανέφερε πως θα ήθελε να γίνει γιαγιά αν και ο γιος της Άγγελος της είπε πως είναι νωρίς ακόμη. Όπως αποκάλυψε η μητέρα της έγινε γιαγιά στα σαράντα και κάτι.

Επίσης, όταν ήταν πριν λίγες ημέρες στην Καβάλα αναρωτιόντουσαν στον δρόμο αν ήταν η ίδια καθώς είναι γνωστή η ηλικία της παρόλο που μικροδείχνει ενώ όπως αποκάλυψε έγινε αντιληπτή από τον τόνο της φωνής της. Συγκεκριμένα, όπως είπε οι 50άρες είναι οι παλιές 30άρες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ