Ηλιάνα Μαυρομάτη: Η απώλεια του αδελφού της, η λατρεία στη μητέρα της, η δύσκολη εφηβεία και ο έρωτας

Η ηθοποιός Ηλιάνα Μαυρομάτη άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για τον εαυτό της, τη σχέση με την μητέρα της Λίλα Καφαντάρη τον θάνατο του πατέρα της αλλά και την πρόσφατη απώλεια του αδελφού της, Βασίλη Μαυρομάτη, από πνευμονία.

Ηλιάνα Μαυρομάτη – Στάθης Κόικας: Γνωρίστηκαν στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» και ερωτεύτηκαν

Με δομημένη σκέψη και εξομολογητική διάθεση τόνισε ότι οφείλει πολλά στους γονείς της, ότι με τη μητέρα της είναι ιδιαίτερα δεμένη ωστόσο επειδή ζει μόνη πολύ καιρό νιώθει ανεξάρτητη και προσπαθεί να φερθεί όπως είπε «σαν ενήλικας».

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Σε ένα βαθμό το χρωστάω στους γονείς μου το ότι βρέθηκα από τόσο νωρίς σε ένα καλλιτεχνικό περιβάλλον που με ενέπνεε. Τους θαύμαζα και τους δυο, γιατί έβλεπα ότι είναι δυο άνθρωποι ελεύθεροι που έχουν επιλέξει συνειδητά αυτό που κάνουν στη ζωή τους. Η σχέση με τη μητέρα μου είναι σχέση λατρείας. Προσπαθώ να μην είναι το πρώτο μου τηλέφωνο κι εκείνη κρατιέται. Δε μου λείπει να μένω με τη μητέρα μου γιατί έφυγα 18 χρόνων» είπε αρχικά.

Ηλιάνα Μαυρομάτη: Τι είπε για τις ερωτικές σκηνές με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Και πρόσθεσε η ηθοποιός: «Βρισκόμουν σε μια περίεργη εφηβεία, πολύ αντιδραστική και δύσκολη. Όταν χάνεις έναν άνθρωπο που αγαπάς, δεν τελειώνει ποτέ το πένθος, τώρα έχασα τον αδελφό μου από πνευμονία. Η απώλεια είναι κάτι που δυσκολεύεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος να το συνειδητοποιήσει».

Για την προσωπική της ζωή ανέφερε: «Παίζει σημαντικό ρόλο η αγάπη. Ο έρωτας είναι ένα θυελλώδες συναίσθημα, αλλά το κύριο είναι να νιώθεις ότι αγαπάς και αγαπιέσαι σε όλα τα επίπεδα της ζωής».

Ηλιάνα Μαυρομάτη για Βασίλη Μπισμπίκη – Δέσποινα Βανδή: Έκανα λάθος που απάντησα στην συγκεκριμένη ερώτηση

Για τα επαγγελματικά της είπε: «Ξεκίνησα ένα εργαστήρι υποκριτικής πριν 6 – 7 χρόνια με μεγάλο θράσος και χωρίς να έχω συνείδηση του τι πάω να κάνω. Οι μαθητές μου είναι νέοι και με αντιμετωπίζουν με αγάπη και χαρά».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, «Ελένη»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ