Θανάσης Κουρλαμπάς: Διαψεύδω κατηγορηματικά όσα ειπώθηκαν για το πρόσωπό μου

Την Πέμπτη 11 Απριλίου μέσα από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, ο Νίκος Γεωργιάδης ανέφερε ότι ο άνθρωπος που ζήτησε να μην είναι από του χρόνου ο Νίκος Πολυδερόπουλος και ο Θοδωρής Κατσαφάδος στην παράσταση στην οποία συμμετέχουν, είναι ο Θανάσης Κουρλαμπάς. Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν τον Θανάση Κουρλαμπά και εκείνος διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα είπε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Νίκος Πολυδερόπουλος – Θοδωρής Κατσαφάδος: Ποιος ηθοποιός ζήτησε την απομάκρυνσή τους από την παράσταση

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός δήλωσε: «Σήμερα σε μια εκπομπή αναφέρθηκε το όνομά μου. Η μόνη δήλωση που έχω να κάνω είναι ότι διαψεύδω κατηγορηματικά όσα ειπώθηκαν για το πρόσωπό μου. Αν γνωρίζω καλά, ήδη έχει βγει μια ανακοίνωση από την θεατρική εταιρεία και τον σκηνοθέτη. Παραπέμπω σε αυτή, γιατί αυτοί είναι υπεύθυνοι για τη συγκεκριμένη παράσταση και εγώ απλώς επιφυλάσσομαι για τις υπόλοιπες κινήσεις μου».

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Νίκος Γεωργιάδης ισχυρίστηκε ότι: «Ο άνθρωπος που ζήτησε να μην είναι ο Νίκος Πολυδερόπουλος και ο Θοδωρής Κατσαφάδος στην παράσταση την επόμενη σεζόν είναι ο Θανάσης Κουρλαμπάς. Μεταξύ τους οι ηθοποιοί δεν έχουν καμία επαφή. Δεν λένε ούτε “γεια” στα παρασκήνια. Έρχεται κόσμος στο θέατρο και ρωτάει ακόμα και στο ταμείο “ποιος είναι αυτός που το ζήτησε αυτό το πράγμα”».

Μάρτυρας Κατηγορίας: Η απάντηση της παραγωγής και του σκηνοθέτη της παράστασης για την απομάκρυνση του Πολυδερόπουλου

Λίγες ώρες μετά το ρεπορτάζ  που παρουσίασε ο δημοσιογράφος, ο σκηνοθέτης και η παραγωγή της παράστασης απάντησαν με ανακοινώσεις προς όλα τα ΜΜΕ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ