Χρήστος Δάντης: Απαντά στο ενδεχόμενο να κάνει πρόταση γάμου στην Ασημίνα Χατζηανδρέου

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή παραχώρησε συνέντευξη ο Χρήστος Δάντης. Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής απάντησε και στο ενδεχόμενο να κάνει πρόταση γάμου στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία αυτή την περίοδο συμμετέχει στο Survivor.

Σχετικά με το ατύχημα που είχε πέρυσι, ενώ βρισκόταν στην σκηνή και τραγουδούσε, είπε: «Πέρυσι είχα ένα απρόοπτο και έπεσα από τη σκηνή. Eυτυχώς ήταν ελαφρύ το χτύπημα, το μόνο που μου στέρησε ήταν το να τραγουδήσω εκείνη τη βραδιά και μία αποκατάσταση που ήθελα για λίγες μέρες. Μου έχει δημιουργήσει ένα άγχος, φοβάμαι τα ύψη, φοβάμαι τις ψηλές σκηνές. Νιώθω λίγο άβολα όταν βρίσκομαι σε σκηνή που είναι ψηλά».

Μιλώντας για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο τραγουδιστής ανέφερε: «Δεν ξέρω αν θα πάει στον τελικό η Ασημίνα, είναι κάτι που δεν με απασχολεί. Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι η υγεία της. Έχει σπάσει το χέρι της και θέλω να αποκατασταθεί και να μην της αφήσει κουσούρια. Εννοείται ότι ανυπομονώ να γυρίσει, είναι τρεις μήνες εκεί».

Σε ερώτηση που του έγινε για μία ενδεχόμενη πρόταση γάμου, ο Χρήστος Δάντης απάντησε: «Το μότο μου είναι τα εν οίκω μη εν δήμω, οπότε το αν θα κάνω πρόταση γάμου στην Ασημίνα αφορά τον στενό μας κύκλο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ