Νίκος Πολυδερόπουλος – Θοδωρής Κατσαφάδος: Ποιος ηθοποιός ζήτησε την απομάκρυνσή τους από την παράσταση

Πριν από λίγο καιρό μέσα από μία συνέντευξη που έδωσε ο Θοδωρής Κατσαφάδος στην εκπομπή της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου, ανακοίνωσε πως εκείνος και ο Νίκος Πολυδερόπουλος δεν θα βρίσκονται από του χρόνου στην παράσταση στην οποία συμμετέχουν.

Μάλιστα ο επιτυχημένος ηθοποιός έκανε γνωστό ότι αυτή η απόφαση πάρθηκε, αφού υπήρξε συμπρωταγωνιστής τους που «έπεισε τον παραγωγό και τον σκηνοθέτη ότι είναι πιο σημαντικός και ας φύγω εγώ και ο Νίκος Πολυδερόπουλος».

Σήμερα (11/4) μέσα από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι ο άνθρωπος που ζήτησε να μην είναι ο Νίκος Πολυδερόπουλος και Θοδωρής Κατσαφάδος στην παράσταση την επόμενη σεζόν είναι ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

«Ο άνθρωπος που ζήτησε να μην είναι ο Νίκος Πολυδερόπουλος και ο Θοδωρής Κατσαφάδος στην παράσταση την επόμενη σεζόν είναι ο Θανάσης Κουρλαμπάς. Μεταξύ τους οι ηθοποιοί δεν έχουν καμία επαφή. Δεν λένε ούτε “γεια” στα παρασκήνια. Έρχεται κόσμος στο θέατρο και ρωτάει ακόμα και στο ταμείο “ποιος είναι αυτός που το ζήτησε αυτό το πράγμα”», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ