Θοδωρής Κατσαφάδος για Νίκο Πολυδερόπουλο: Του είπαν ότι δεν θα είναι στην παράσταση όταν γύρισε από το μνημόσυνο του αδελφού του

Στην εκπομπή της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου παραχώρησε συνέντευξη ο Θοδωρής Κατσαφάδος. Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε πως εκείνος και ο Νίκος Πολυδερόπουλος δεν θα βρίσκονται από του χρόνου στην παράσταση στην οποία συμμετέχουν.

«Είμαι στο θέατρο Άνεσις και παίζουμε τον «Μάρτυρα Κατηγορίας». Είμαστε γεμάτοι κάθε μέρα και εκεί κάπου την Πρωτοχρονιά μας ανακοινώθηκε ότι πάμε υπέροχα, θα είμαστε μέχρι την Κυριακή των Βαΐων και θα συνεχίσουμε και του χρόνου. Μία χαρά.

Μετά από λίγες μέρες ακούω κάτι περίεργα ότι έχουν μιλήσει για του χρόνου όλοι. Εγώ δεν είμαι πολύ στα καμαρίνια, λέω την πρώτη και την τελευταία ατάκα και είμαι για δύο ώρες στη σκηνή. Είχα πάρει χαμπάρι ότι κάτι συμβαίνει. Όταν επικοινώνησα με τον σκηνοθέτη και τον επιχειρηματία, μου ανακοινώθηκε ότι δεν θα είμαι στην παράσταση», ανέφερε αρχικά.

Έτσι ενημερώθηκε ο Νίκος Πολυδερόπουλος

Στη συνέχεια είπε: «Ούτε ο Νίκος Πολυδερόπουλος θα είναι. Το πολύ άσχημο και σκληρό για εμένα ήταν ότι του το είπαν όταν ήρθε από το μνημόσυνο του αδελφού του. Όταν γύρισε από την Πάτρα, του είπανε ότι δεν θα συνεχίσει τον χειμώνα».

Αμέσως μετά, ο Θοδωρής Κατσαφάδος εξήγησε: «Μου είπανε πως κάποιος άλλος ηθοποιός της παράστασης δεν μπορεί να συνεχίσει μαζί μας. Μου είπανε ότι «Εσύ και ο Νίκος Πολυδερόπουλος θα ήταν καλό να μην είστε στο ανέβασμα του χρόνου». Ορκίζομαι σε αυτό που λέω τώρα ότι αυτό που μου συνέβη φέτος δεν είναι τόσο επαγγελματικό όσο είναι υπαρξιακό. Δεν μπορεί οι συνάδελφοι να φέρονται σε συναδέλφους με αυτόν τον τρόπο».

«Ο συνάδελφος ηθοποιός έπεισε τον παραγωγό και τον σκηνοθέτη ότι είναι πιο σημαντικός και ας φύγω εγώ και ο Νίκος Πολυδερόπουλος», πρόσθεσε.

«Τον έβλεπα να δακρύζει»

«Δεν είναι φίλος μου ο Νίκος, είναι σαν παιδί μου και πόσω μάλλον όταν του συμβαίνει αυτό. Είναι δίπλα μου στην σκηνή και τον πρώτο καιρό τον έβλεπα να δακρύζει. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι αυτό το παλικάρι δύο μέτρα του έχουν κάνει κάτι τέτοιο.

Να έχει χάσει τον αδελφό του, να τον σκέφτεται συνέχεια και να του πούνε δεν θα είσαι στη δουλειά, γιατί κάποιος συνάδελφος δεν θέλει. Είναι πάρα πολύ στενοχωρημένος. 51 χρόνια στη δουλειά πρώτη φορά συνάδελφος μου σκάβει τον λάκκο», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ