Eurovision-«Zari»: Το βίντεο της ελληνικής συμμετοχής είναι το 3ο δημοφιλέστερο σε views για τον μήνα Μάρτιο

Περίπου 20 ημέρες έχουν απομείνει μέχρι οι αποστολές των φετινών συμμετοχών να μεταβούν στο Μάλμε και να ξεκινήσουν τις πρόβες για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Το “ZARI”, η συμμετοχή που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι στο φετινό διαγωνισμό συνεχίζει να κινεί το ενδιαφέρον των ξένων fan του διαγωνισμού.

Αναγνωρίζετε τo αγοράκι της φωτογραφίας; Είναι γνωστός τραγουδιστής που έχει διαγωνιστεί στην Eurovision

Συγκεκριμένα; όπως αναφέρει το gpstomusic.gr, το βίντεο της Ελληνικής συμμετοχής είναι το 3ο δημοφιλέστερο για τον μήνα Μάρτιο σε views στο επίσημο κανάλι της Eurovision. Τα μόνα video τα οποία έχουν περισσότερα Views από το Ελληνικό είναι της Ολλανδίας και του Ισραήλ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Video clip στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο Youtube έχει 3,200,000 views, ενώ στο Κανάλι της Μαρίνας έχει ξεπεράσει τα 6,000,000.

Eurovision: 9 καλλιτέχνες ζητούν κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Πέρα όμως από τα νούμερα τα οποία σημειώνει το τραγούδι μας, έχει αποτελέσει και πηγή έμπνευσης για πολλούς χορογράφους και όχι μόνο και έχει γίνει viral. Ο ραδιοφωνικός σταθμός 104,6 My Radio με αφορμή το Sign Out Loud (Μια ημέρα με νόημα), έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο αποδίδεται η φετινή Ελληνική συμμετοχή στη Eurovision, στην Ελληνική νοηματική από τον Γκάμπι Βασιλειάδη. Επίσης, η γνωστή Youtuber και ηθοποιός Έλενα Χαραλαμπούδη (aka 5 Minute Mum) παρουσίασε μία διαφορετική εκδοχή του τραγουδιού με το Γιουκαλίλι της .

Eurovision: Ανακοινώθηκε η θέση της Ελλάδας στον ημιτελικό – Ποια είναι η θέση του Zari στα στοιχήματα

Μπορεί η ίδια η Μαρίνα λόγω της απώλειας του πατέρα της να έχει αναβάλει για λίγο τις πρόβες της για τη Eurovision, όπως και τις εμφανίσεις της σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, η υπόλοιπη ομάδα όμως συνεχίζει κανονικά τις προετοιμασίες και με αμείωτο ρυθμό για το Μάλμε. Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Φωκά Ευαγγελινού στο Instagram, βλέπουμε τον ίδιο αλλά και τους χορευτές οι οποίοι θα βρεθούν μαζί με τη Μαρίνα πάνω στη σκηνή να συνεχίζουν να εργάζονται σκληρά για να είναι όλα έτοιμα το Μάιο. Σας υπενθυμίζουμε ότι Creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR. Να σημειωθεί πως η Μαρίνα Σάττι  αναμένεται να συνεχίσει τις πρόβες της μέσα στην προσεχή εβδομάδα.

@sattivibesgr Οι χορευτές της ελληνικής αποστολής της Eurovision χορεύουν μέρος της χορογραφίας! Marina Satti’s dancers doing the choreography for “Zari” 🎲🇬🇷✌🏻 #eurovision2024 #eurovisiongreece2024 #marinasattieurovision #zari #marinasatti @SATTI @Eirini Dam @Eurovision Ert @Eurovisionfn ♬ original sound – SATTI.vibes

Τα στοιχήματα

Η Ελλάδα, αν και έχασε μία θέση, συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στον πίνακα των στοιχημάτων αναφορικά με το ποιος θα είναι ο νικητής της τελικής βραδιάς (8η θέση). Επίσης, στους πίνακες οι οποίοι προβλέπουν ποιες 10 χώρες θα πάρουν τα εισιτήρια από τους ημιτελικούς, η Ελλάδα βρίσκεται στην 4η θέση του συγκεκριμένου πίνακα με τις πιθανότητες για να βρεθούμε στην τελική βραδιά να αγγίζουν το 90%!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ