Γιώργος Αυτιάς: Οι «Δεκατιανοί» τον αποχαιρέτησαν με μία «συλλεκτική» selfie – «Λοιπόν, πάμε παιδιά, πάμε δυνατά… καλή συνέχεια»

Ο Γιώργος Αυτιάς θα είναι ένα από τα δυνατότερα ονόματα στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ προσδοκά να διεκδικήσει την ψήφο των Ελλήνων πολιτών και να βρεθεί στις Βρυξέλλες.

Γιώργος Αυτιάς: Η στιγμή που ανακοινώνει ότι κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές και οι δημοσκοπήσεις

Φυσικά, λόγω της σχετικής νομοθεσίας, η τηλεοπτική του παρουσία κατά την προεκλογική περίοδο οφείλει να είναι περιορισμένη κατά συνέπεια αναγκαστικά θα απομακρυνθεί από την παρουσίαση της πρωινής του εκπομπής.

Στο φινάλε του σημερινού (7/4) «Καλημέρα», ο Γιώργος Αυτιάς υποδέχθηκε τους Γιάννη Πιτταρά και Γιώργο Γρηγοριάδη, δίνοντάς τους τη σκυτάλη στην ενημέρωση του ΣΚΑΪ.

Γιώργος Αυτιάς: Ανακοίνωσε θα είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές – Δείτε βίντεο

Όπως είθισται οι συνάδελφοί του τον αποχαιρέτησαν σήμερα από την εκπομπή με μια selfie, ενώ αστειευόμενοι είπαν πως θα είναι συλλεκτική.

Γιώργος Αυτιάς: Φινάλε με ανακοινώσεις – Έρχονται αλλαγές στην εκπομπή

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην …Grand place», σχολίασαν με νόημα οι «Δεκατιανοί», στην κεντρική πλατεία των Βρυξελλών όπου θα βρεθεί ο κ. Αυτιάς, αν εκλεγεί στις ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

 

«Λοιπόν, μάγκες, καλή εκπομπή. Έτσι έχουν τα πράγματα, αφιερωμένο», είπε στην αποφώνηση του ο Γιώργος Αυτιάς, αφιερώνοντας στους τηλεθεατές το τραγούδι «Για Πάντα Μαζί» του Γιάννη Πάριου.

Στη συνέχεια, στην έναρξη της δικής τους εκπομπής, ο Γιάννης Πιτταράς και ο Γιώργος Γρηγοριάδης είχαν τον εξής αινιγματικό διάλογο:

Γιώργος Πιτταράς: Έβγαλες και τη selfie σου με τον Γιώργο Αυτιά… τι άλλο θέλεις;

Γιώργος Γρηγοριάδης: Και την ανεβάζω, γιατί μου φαίνεται ότι είναι συλλεκτική.

Γιώργος Πιτταράς: Συλλεκτική είναι έτσι κι αλλιώς, δεν το συζητάμε.

Γιώργος Γρηγοριάδης: Ε και για άλλους λόγους…

Γιώργος Πιτταράς: Υπάρχουν και κάποιες στιγμές πιο ανθρώπινες, που καλείται να πάρει μία απόφαση… Σε όλους μας έχει τύχει.

Γιώργος Γρηγοριάδης: Αν ισχύουν αυτά που φανταζόμαστε… Και να κλείσει ένας κύκλος 35 ετών.

Γιώργος Πιτταράς: Και να ανοίξει ένας άλλος…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ