Γιώργος Αυτιάς: Φινάλε με ανακοινώσεις – Έρχονται αλλαγές στην εκπομπή

Ο Γιώργος Αυτιάς αποχαιρέτησε το κοινό του σήμερα, Κυριακή (24/7) για τη φετινή σεζόν και ενημέρωσε πως θα επιστρέψει τηλεοπτικά στις 20 Αυγούστου.

Ο δημοσιογράφος ευχήθηκε στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ “καλό καλοκαίρι”, ωστόσο αίσθηση προκάλεσε μια αναφορά του στη νέα σεζόν, καθώς έκανε λόγο για μια “εντελώς διαφορετική εκπομπή”.

«Είναι εδώ όλοι οι καλοί συνάδελφοι και ωραίοι. Πάνω σε αυτούς στηρίζεται 11 χρόνια αυτή η επιτυχία. Είναι επιτυχία δικιά σας… Θα συνεχίσουμε από τις 20 Αυγούστου και μετά με μια άλλη, εντελώς διαφορετική εκπομπή, ανανεωμένη με πολλά καινούρια στοιχεία για τα οποία θα σας ενημερώσω πολύ έγκαιρα», ανέφερε ο Γιώργος Αυτιάς για το φινάλε της εκπομπής “Καλημέρα”.

“Ευγνωμοσύνη σε εσάς, απέραντη αγάπη και να ξέρετε ότι σε αυτό το χωριό γεννήθηκα, σε αυτό το χωριό μεγάλωσα, είναι ο Μαραθόκαμπος Σάμου…. Όταν είμαστε άνθρωποι της διπλανής πόρτας έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί δεν υπάρχουν ούτε βασιλιάδες ούτε πρίγκιπες της ενημέρωσης. Υπάρχουν μόνο άνθρωποι. Καλημέρα σας…” είπε ο δημοσιογράφος, έχοντας ως φόντο το χωριό που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σάμο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ