Βασιλικός συγγραφέας «καρφώνει» την Μέγκαν Μαρκλ: «Θέλει να γίνει βασίλισσα – Η Κέιτ Μίντλετον έχει ό,τι θέλει»

Η βασίλισσα Μέγκαν Μαρκλ του Ηνωμένου Βασιλείου;  Όχι ακριβώς… Σύμφωνα με τον βασιλικό συγγραφέα Τομ Μπάουερ, η 42χρονη ηθοποιός φέρεται να «θέλει να γίνει βασίλισσα».

Ο Μπάουερ εξέφρασε την άποψη ότι η Δούκισσα του Σάσεξ λαχταρά να επιστρέψει στο Παλάτι, καθώς αυτή και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Χάρι έχουν εγκαταλείψει την Αγγλία και εγκαταστάθηκαν στην Καλιφόρνια εδώ και χρόνια.

Ο συγγραφέας του «Rebel Prince» είπε στο Closer Magazine ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, «έχει όλα όσα θέλει», όπως αναφέρει η Express.  Ωστόσο, όταν έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας το 2018 μετά τον γάμο της με τον Χάρι, 39 ετών, η Μέγκαν Μαρκλ ήλπιζε να κάνει τα πράγματα «με τον δικό της τρόπο».

Σημείωσε: «Υπάρχει μόνο ένας τρόπος και αυτός είναι ο βασιλικός τρόπος». «Η Κέιτ λάμπει, η Κέιτ είναι επιτυχημένη, η Κέιτ είναι δημοφιλής – όλα όσα ήθελε η Μέγκαν», είπε ο Μπάουερ .

Ο πρίγκιπας Χάρι είναι επί του παρόντος πέμπτος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου. Από τότε που πήγαν στις ΗΠΑ, η Μαρκλ και ο Χάρι υπέγραψαν συμφωνία 100 εκατομμυρίων δολαρίων με το Netflix και ένα άλλο συμβόλαιο με το Spotify αξίας εκατομμυρίων.  Αλλά σύμφωνα με τον Μπάουερ , όλα όσα προσπάθησε να κάνει η Μαρκλ «υπονόμευσαν το status της».

Με αυτές οι κινήσεις «αντί να επιστρέψει στην ιδιωτικότητα που έλεγε ότι χρειαζόταν», όποτε «βγαίνει στο προσκήνιο, χάνει ακόμη περισσότερο». «Απλώς δεν μπορεί να κερδίσει», εξήγησε ο Μπάουερ.

Η Post απευθύνθηκε στη Δούκισσα του Σάσεξ για σχόλια.

Από τότε που εγκατέλειψαν την Βρετανία το 2020, υπήρξε μια έντονη κόντρα ανάμεσα στην Κέιτ Μίντλετον, τον Γουίλιαμ, τους Σάσεξ και τον Βασιλιά Κάρολο.

Αλλά το νέο έτος οι τόνοι μπορεί να πέσουν, με τον Χάρι και την Μέγκαν να ελπίζουν να συμφιλιωθούν με τον 75χρονο μονάρχη.

Η βασιλική εμπειρογνώμονας Ingrid Seward ισχυρίστηκε ότι το ζευγάρι επιθυμεί να επανενωθεί με τον Κάρολο το 2024. «Προφανώς ο βασιλιάς Κάρολος θέλει να δει τον γιο του και τα εγγόνια του, και το περασμένο καλοκαίρι τους κάλεσε στο Balmoral, πρόταση την οποία απέρριψαν», είπε ο Seward στο GB News, σύμφωνα με την Mirror.

«Χρειάζονται τον βασιλιά και την ευλογία του πολύ περισσότερο από όσο τους χρειάζεται ο βασιλιάς», πρόσθεσε.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ φέρεται επίσης να μην θέλουν να φτιάξουν τη σχέση τους με τον Χάρι και τη Μαρκλ.  «Έχει προχωρήσει, το ίδιο και ο Γουίλιαμ», είπε ένας φίλος της Μίντλετον στο People στις 27 Δεκεμβρίου. «Είναι πολύ συγκεντρωμένη σε αυτό που έχει σημασία για το μέλλον. Κανένας από τους δύο δεν κοιτάζει πίσω».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ