Γιώργος Γερολυμάτος: Είχα παράλληλες σχέσεις και δεν ένιωθα τύψεις – Το θεωρούσα μέρος της δουλειάς μου

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη έδωσε ο Γιώργος Γερολυμάτος. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις παράλληλες σχέσεις που είχε, καθώς και για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχθεί.

Αρχικά, ο Γιώργος Γερολυμάτος είπε: «Είμαι ο πρώτος Έλληνας που φωτογραφήθηκε ημίγυμνος. Ήταν αισθησιακή η φωτογράφιση. Έκανε πολύ καλό στη καριέρα μου η φωτογράφιση. Γαργαλιόμουν που είχα δίπλα μου δύο γυναίκες».

«Μου άρεσε να φλερτάρω με τις γυναίκες, όπως και γυναίκες διάφορες υπήρχαν στην ζωή μου. Δεν μου άρεσε να κυκλοφορώ και να με φωτογραφίζουν, ό,τι σχέσεις έκανα, τις έκανα για μένα. Μία γυναίκα ήρθε στο καμαρίνι μου και ήθελε με το ζόρι…», πρόσθεσε.

Ακόμα, εξήγησε ότι: «Σεξουαλική παρενόχληση μπορεί να είχα και από άνδρες και από γυναίκες. Είχα εμμονική θαυμάστρια. Μία φορά μπήκε στο σπίτι μου και τα έσπασε όλα και με περίμενε να έρθω. Θα έπρεπε ή να σηκώσω το χέρι μου ή να μην κάνω τίποτα και δεν έκανα τίποτα».

«Έβγαινα συνεχεία με θαυμάστριες. Είχα παράλληλες σχέσεις και δεν ένιωθα τύψεις. Το θεωρούσα μέρος της δουλειάς μου. Ποιος καλλιτέχνης δεν το έχει κάνει αυτό; Αν βρεθεί ένας καλλιτέχνης και πει ότι δεν το έχει κάνει, θα μείνω μ’ ανοιχτό το στόμα», ανέφερε.

«Μία σύντροφος μου, μου έγδαρε όλο το αυτοκίνητο για να με εκδικηθεί. Είχα κάνει σχέση με διάσημες που δεν μαθεύτηκαν ποτέ», σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ