Γιώργος Γερολυμάτος: Δεν φωτογραφήθηκα γυμνός για να έχω κατακτήσεις

Συνέντευξη στην πρωϊνή ψυχαγωγική εκπομπή του Open παραχώρησε ο Γιώργος Γερολυμάτος. Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πως πήρε την απόφαση να φωτογραφηθεί για το Playboy το 1988.

«Η πρώτη ηχογράφηση είναι η πιο συγκλονιστική στιγμή για έναν καλλιτέχνη. Τότε έπρεπε να είσαι τραγουδιστής, για να γίνεις τραγουδιστής και όχι οτιδήποτε άλλο! Από τους νεότερους καλλιτέχνες ξεχωρίζω τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Νίκο Βέρτη. Μου αρέσει που είναι ευπρεπείς στο ντύσιμό τους, στον χαρακτήρα τους, δεν βωμολοχούν, προσέχουν τι λένε, προσέχουν τις κινήσεις τους και δεν πουλάνε μούρη» είπε αρχικά.

Ερωτηθείς για την φωτογράφηση στο Playboy, απάντησε πως: «Για τη φωτογράφιση στο Playboy πέρασα από κόσκινο την πρόταση αυτή, αλλά η δισκογραφική μου εταιρεία μού είπε ότι είναι καλό να το κάνω. Θα ήταν ιστορικό γεγονός το ότι θα ήμουν ο πρώτος. Πριν αποφασίσω να κάνω τη φωτογράφιση είδα ότι υπήρχαν κάποιοι επώνυμοι στο εξωτερικό που το είχαν κάνει, κοιτάχτηκα στον καθρέφτη, είδα ότι ήμουν αρτιμελής και είπα “γιατί όχι;”. Το έκανα με την συμφωνία πως στα απόκρυφα σημεία θα είχα μία σκιά».

«Έγινε χαμός μετά τη φωτογράφιση, προσκύνημα θα μπορούσα να πω. Ερχόταν πολύς κόσμος στο μαγαζί, είχα μεγάλη επιτυχία. Δεν είχα ανάγκη να το κάνω αυτό για να έχω κατακτήσεις, το έκανα γιατί έπρεπε να το κάνω σαν καλλιτέχνης» προσέθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ