Βασιλιάς Κάρολος: Κάλεσε την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι το καλοκαίρι στο Μπαλμόραλ

Εδώ και καιρό ο βρετανικός Τύπος μεταφέρει πληροφορίες ότι ο βασιλιάς, Κάρολος θα ήθελε να φτιάξει τις σχέσεις του με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ και να φέρει κοντά τους δύο γιους του που έχουν κόψει κάθε επαφή.

Βασιλιάς Κάρολος: Νέα δημόσια εμφάνιση εν μέσω της θεραπείας του για τον καρκίνο

Τώρα ο 75χρονος μονάρχης φέρεται να προσέφερε έναν κλάδο ελαίας στον μικρότερο γιο του και να υπονόησε ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα πρέπει το καλοκαίρι να επισκεφθούν το Μπαλμόραλ, υποστηρίζει ειδικός επί των βασιλικών θεμάτων.

Ο Τομ Κουίν είπε ότι ο βασιλιάς Κάρολος έχει προσφερθεί να φιλοξενήσει το ζευγάρι στη βασιλική θερινή κατοικία στην Σκωτία για να προσπαθήσει να επιλύσει τις εντάσεις εντός της βασιλικής οικογένειας.

Βασιλιάς Κάρολος: Ο άγνωστος ρόλος του στον γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλεντον

«Σύμφωνα με ανθρώπους με τους οποίους έχω μιλήσει στο παλάτι του Κένσινγκτον, ο βασιλιάς Κάρολος άφησε να εννοηθεί στον Χάρι και τη Μέγκαν ότι θα πρέπει να έρθουν στο Μπαλμόραλ το καλοκαίρι για να δουν αν μπορεί να γίνει κάτι για τη συνεχιζόμενη διαμάχη στην οικογένεια», ανέφερε ο Τομ Κουίν.

Και πρόσθεσε: «Ο Κάρολος γνωρίζει ότι ο Χάρι και η Μέγκαν είναι πολύ πιο πιθανό να ανταποκριθούν θετικά σε μια πρόσκληση μετά το σοκ της διάγνωσης του καρκίνου του πατέρα του Χάρι και της διάγνωσης του καρκίνου της Κέιτ. Είναι μία από εκείνες τις καταστάσεις όπου το καλό μπορεί να βγει από το κακό».

Βασιλιάς Κάρολος: Πόσο πιθανό είναι το σενάριο της αντιβασιλείας – Είναι αυτό το σχέδιο έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση που επιδεινωθεί η υγεία του;

Τα σχόλια έρχονται πριν από την προγραμματισμένη επιστροφή του πρίγκιπα, Χάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο τον επόμενο μήνα, καθώς επισκέπτεται το Λονδίνο για να γιορτάσει τα 10 χρόνια των Invictus Games. Ο πρίγκιπας Χάρι πρόκειται να μιλήσει στην ειδική τελετή για την 10η επέτειο των Αγώνων στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο στις 8 Μαΐου.

Δεν έχει επιβεβαιωθεί αν η Μέγκαν Μαρκλ θα συνοδεύσει τον σύζυγό της στην Βρετανία ή αν ο δευτερότοκος γιος του βασιλιά θα ταξιδέψει μόνος του. Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ αποσύρθηκαν από τα βασιλικά καθήκοντα τους το 2020 και διαμένουν μόνιμα στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια.

Αρκετές βρετανικές εφημερίδες εκτιμούν ότι η Μέγκαν Μαρκλ δεν είναι τόσο ενθουσιασμένη με την ιδέα να επιστρέψει για επίσκεψη στην Βρετανία. Ο ειδικός επί των βασιλικών θεμάτων, Ρίτσαρντ Φιτζγουίλιαμς εξήγησε ότι η Μέγκαν Μαρκλ είναι αυτή που θα πάρει την τελική απόφαση αν θα ταξιδέψει στην Βρετανία μαζί με τα παιδιά της ή όχι.

«Η Μέγκαν έχει τον λόγο. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Χάρι θέλει να μεταδώσει ότι είναι ένας πολύ αφοσιωμένος οικογενειάρχης και θα τους βάλει πάνω από όλα. Ακριβώς όπως και ο Ουίλιαμ», είπε ο Ρίτσαρντ Φιτζγουίλιαμς. Πρόσθεσε ότι ο Χάρι είναι «εξαιρετικά απίθανο» να έρθει στην Βρετανία με τα παιδιά χωρίς τη σύζυγό του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ