Νίκος Βέρτης: Πήρε εξιτήριο – Πότε επιστρέφει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται

Ο Νίκος Βέρτης ευτυχώς χαίρει άκρας υγείας, ύστερα από την τροφική δηλητηρίαση που έπαθε το βράδυ της 13ης  Απριλίου που τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Νίκος Βέρτης: Αυτή είναι η σύντροφός του – Έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου, η εκπομπή «Πρωινό» ανέφερε πως ο λαϊκός τραγουδιστής έχει πάρει εξιτήριο ήδη από το απόγευμα της Δευτέρας 15 Απριλίου.

Βέβαια, ο Νίκος Βέρτης λαμβάνει ακόμη φαρμακευτική αγωγή αλλά θα είναι σε θέση να επανέλθει το Σαββατοκύριακο στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται αυτήν την περίοδο.

Νίκος Βέρτης: Η σπάνια φωτογραφία με τον Βασίλη Καρρά σε βόλτα με γουρούνες – «Θα σε τιμάμε πάντα…»

Το χρονικό

Ο Νίκος Βέρτης ακύρωσε τις εμφανίσεις του στο κέντρο που τραγουδάει μετά από έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα, κάτι για το οποίο ευθυνόταν μια τροφική δηλητηρίαση, όπως έγινε γνωστό αργότερα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο γιατρός του τραγουδιστή περιέγραψε την κατάσταση στην οποία ήταν ο Νίκος Βέρτης όταν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους και αποκάλυψε, πότε αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Συγκεκριμένα, ο θεράπων γιατρός του Νίκου Βέρτη, Δημήτριος Δαυίδης, δήλωσε: «Είναι πάρα πολύ καλά, πολύ βελτιωμένος και το πλάνο είναι ή αύριο ή μεθαύριο να πάει στο σπίτι του. Ήρθε το Σάββατο με πόνους στην κοιλιακή χώρα. Έγινε ό,τι έπρεπε να γίνει για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που είχε. Σήμερα είναι πολύ καλύτερα και κατά πάσα πιθανότητα, σήμερα ή αύριο θα πάει σπίτι».

Νίκος Βέρτης: Δεν είπα ότι θέλω δούλα στο σπίτι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ