Νίκος Βέρτης: Αυτή είναι η σύντροφός του – Έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Ο Νίκος Βέρτης είναι από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του, έχοντας ένα πολύ μεγάλο κοινό που τον στηρίζει φανατικά. Παρ’ όλα αυτά ο τραγουδιστής έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με αποτέλεσμα ο κόσμος να μην γνωρίζει σχεδόν τίποτα για την ζωή του.

Σήμερα (4/1) μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα έγινε γνωστή η σύντροφος του Νίκου Βέρτη, με την οποία ο τραγουδιστής είναι σε σχέση εδώ και επτά χρόνια.

Η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά ονομάζεται Εμμανουέλα Κουκλινού. Οι δυο τους είναι μαζί επτά χρόνια, ενώ από το 2020 συγκατοικούν στο σπίτι του Νίκου Βέρτη στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την Φωτεινή Πετρογιάννη: «Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2017. Μέχρι το 2020 το ζευγάρι μοίραζε την απόσταση ανάμεσα σε Κρήτη και Αθήνα, ταξίδευαν πολύ για να βλέπουν ο ένας τον άλλο. Από το 2020 και μετά όμως, την περίοδο του κορονοϊού, μένουν μαζί στο σπίτι του Νίκου Βέρτη, εδώ στην Αθήνα».

Μάλιστα η Εμμανουέλα έχει σχεδιάσει και τις στολές που φορούν οι εργαζόμενοι στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, καθώς ασχολείται με το σχέδιο μόδας.

Παρ’ ότι συγκατοικούν, με βάση τον Γιώργο Λιάγκα δεν υπάρχει η προοπτική γάμου, τουλάχιστον άμεσα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ