Νίκος Βέρτης: Δεν είπα ότι θέλω δούλα στο σπίτι

Συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα έδωσε ο Νίκος Βέρτης. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή, αλλά και σε δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν και είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

«Τι θα κερδίσω αν προβάλλω τη σχέση μου; Δεν στερούμαι τίποτα, με την κοπέλα μου θα πάω να φάω όπου θέλω. Πιο καλά είναι τα του σπιτιού να είναι στο σπίτι. Δεν θα την πάρω χέρι χέρι να περπατήσω εκεί που είναι οι φωτογράφοι» είπε ο Νίκος Βέρτης, μιλώντας αρχικά για την προσωπική του ζωή.

Στη συνέχεια ο Νίκος Βέρτης εξήγησε πως: «Θέλω να παντρευτώ. Ήμουν από τους πολύ τυχερούς ανθρώπους, κι ευγνωμονώ τον Θεό κάθε μέρα γι’ αυτό, που μεγάλωσα σε μία πολύ αγαπημένη οικογένεια, πολύ φυσιολογική, με τα πολλά της προβλήματα, με τα πολλά της καλά, τέρμα φυσιολογική, αλλά υπήρχε πάντα πολύ αγάπη μέσα στο σπίτι.

Η στιγμή που θα είμαι έτοιμος να κάνω οικογένεια, μπορεί να είναι αύριο μπορεί να είναι και σε 5 χρόνια. Δεν θέλω να μεγαλώσει κάποιος άλλος τα παιδιά μου. Θέλω αν με αξιώσει ο Θεός και κάνω παιδί, να το μεγαλώσω εγώ, με την μητέρα του μαζί. Θέλω να είμαι πάνω από την οικογένεια. Έτσι όπως είμαι αυτή τη στιγμή, δεν θα είμαι. Υπήρξε σχέση μου που ήθελα να είχα κάνει οικογένεια. Είναι πολύ άδικο».

«Προσπαθώ να αφήνω τον εαυτό μου να ερωτευτεί. Δεν έχω ερωτευτεί πολλές φορές. Έχει να κάνει με τη γοητεία, όχι με την ομορφιά» σημείωσε.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του που είχαν προκαλέσει αντιδράσεις, ο Νίκος Βέρτης ξεκαθάρισε ότι: «Δεν είπα ότι θέλω δούλα στο σπίτι. Το ότι θα σε φροντίσει ο άνθρωπός σου δεν είναι ότι είναι δούλα. Το να μου δείξει ότι θα μου φέρει το πουκάμισο μου σιδερωμένο από τα χέρια της, εμένα με γοητεύει. Αυτό γοητεύει εμένα. Δεν έχει να κάνει ότι θεωρώ πως είναι κατώτερη από μένα».

«Ίσα ίσα, η μάνα μου το κάνει αυτό. Η μάνα μου είναι πάνω από όλα στη ζωή μου, δεν είναι δούλα μου. Και εγώ χαλί να με πατήσει, ό,τι μου ζητήσει. Αυτό που την ικανοποιεί θα της το κάνω. Είναι προσβλητικό αυτό;

Αν με ενοχλεί και δεν θέλω να το κάνω, θα της το πω και θα πρέπει να το δεχτεί. Όπως και αυτή. Υπάρχει μία κουβέντα και βρίσκεις σε ποια πράγματα ταιριάζετε και μπορείτε. Δόξα τω Θεώ οι σχέσεις που είχα στη ζωή μου ήταν εντάξει» τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ