Τζένιφερ Άνιστον: Τέλος η εξαντλητική, πρωινή γυμναστική – Ο προπονητής της αποκαλύπτει τις ασκήσεις της για μακροζωία

Η Τζένιφερ Άνιστον συνήθιζε να ξυπνάει νωρίς κάθε πρωί για μεγάλες συνεδρίες cardio, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει συνειδητοποιήσει ότι αυτό δεν είναι καλύτερο για το σώμα της. Η ηθοποιός προτιμά τώρα ένα είδος προπόνησης με βάση την αντίσταση χαμηλής πρόσκρουσης που ονομάζεται Pvolve, για το οποίο ο εκπαιδευτής της είπε στο Business Insider ότι έχει σχεδιαστεί για να «προστατεύει» το σώμα.

Τον Ιούνιο του 2023, η Aniston, 54 ετών, ανακοινώθηκε ως συνεργάτης της μεθόδου λειτουργικής φυσικής κατάστασης, αφού την προτιμούσε ήδη για δύο χρόνια. Ένας φίλος της εισήγαγε την Άνιστον στο Pvolve, το οποίο χρησιμοποιεί εξοπλισμό που βασίζεται σε αντίσταση, όπως το φουσκωτό P.ball, τη ζώνη αντίστασης P.band και τα βάρη χεριών για τη δημιουργία τρισδιάστατων προπονήσεων χαμηλής πρόσκρουσης, το 2021. Αργότερα μιλώντας με την εταιρεία ζήτησε συνεδρίες προσωπικής εκπαίδευσης.

Ο Dani Coleman, διευθυντής εκπαίδευσης της Pvolve και προπονητής της Άνιστον δήλωσε πως «μόλις συνειδητοποίησε ότι δεν χρειάζεται να σπάσεις το σώμα σου, κάτι που πολλοί από εμάς μεγαλώσαμε σκεπτόμενοι με προπονήσεις. Ως πρώην χορευτής, πάντα πίστευα ότι έπρεπε να πονάω με την κίνηση και, ναι, δεν είναι αλήθεια».

Ο προπονητής είπε ότι η Άνιστον είναι «ευγενική και σκληρά εργαζόμενη».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pvolve (@pvolve)

«Δεν είναι μόνο να κάνεις τις κινήσεις για να γυμναστείς, είναι πραγματικά κατανόηση και βαθιά κατάδυση στο σώμα της και στη μέθοδό μας. Οι προπονήσεις Pvolve κινούν το σώμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Οι προπονήσεις έχουν σχεδιαστεί για να δουλεύουν το σώμα προς όλες τις κατευθύνσεις που κινούμαστε καθημερινά — προς τα εμπρός, προς τα πίσω, πλάι με πλάι και περιστροφικά — με μεγάλη εστίαση στην όρθια βασική εργασία για να «προστατέψετε» το σώμα, ώστε να μπορείτε πάντα να υποστηρίζετε τον εαυτό σας» περιέγραψε ο Κόλμαν.

Ο Coleman εκπαιδεύει τώρα την Aniston στο σπίτι της δύο με τρεις φορές την εβδομάδα για ενάμιση χρόνο. Οι συνεδρίες συνήθως διαρκούν λίγο λιγότερο από μία ώρα και συνήθως ακολουθούν τη μορφή “sculpt and burn” του Pvolve, ενσωματώνοντας την οικοδόμηση δύναμης, την καρδιαγγειακή εργασία, την κινητικότητα και τη σταθερότητα. «Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα για την Jen είναι ότι πραγματικά δεν πτοείται από μια προκλητική προπόνηση» σημείωσε.

Αλλά η πρόκληση δεν χρειάζεται να είναι επώδυνη και τιμωρητική.

«Όταν σκεφτόμαστε τις αρχαϊκές ιδέες της προπόνησης, σκεφτόμαστε: ” Κανένας πόνος , κανένα κέρδος”, αλλά θέλουμε πραγματικά να αμφισβητήσουμε αυτή τη συζήτηση και να πούμε, “Γεια, μπορείς να νιώσεις καλά κάνοντας τις προπονήσεις σου και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις», υπογράμμισε ο Κόλμαν. «Έτσι, πρόκειται πραγματικά για τη βιωσιμότητα και τη μακροζωία».

Το Pvolve έχει προπονήσεις στο διαδίκτυο για να μεταδίδουν τα μέλη, αλλά η Άνιστον προτιμά την προσωπική εκπαίδευση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pvolve (@pvolve)

Οι προπονήσεις δεν χρειάζεται να είναι τιμωρητικές για να αποφέρουν αποτελέσματα

Τον Ιούνιο, η Άνιστον είπε στη Vogue ότι η στάση της απέναντι στη φυσική κατάσταση είχε εξελιχθεί: Ενώ πίστευε ότι οι προπονήσεις έπρεπε να εκμηδενίσουν το σώμα της για να είναι αποτελεσματική, τώρα έμαθε ότι μια αποτελεσματική προπόνηση δεν χρειάζεται να είναι εξαντλητική.

“Όχι μόνο αγχώνετε το σώμα σας, αλλά καίγεστε – ποιος θέλει να το κάνει αυτό;” είπε η Άνιστον, προσθέτοντας ότι είναι στην καλύτερη φόρμα της ζωής της.

Η  Άνιστον υνήθιζε να σηκώνεται τις πρώτες πρωινές ώρες για να κάνει μεγάλες συνεδρίες καρδιαγγειακής άσκησης, αλλά έμαθε ότι αυτό δεν είναι αποτελεσματικό, δήλωσε στο Women’s Health.

«Ο Ντάνι θα έρθει στο σπίτι και θα κάνουμε μια προπόνηση ζωντανά, η οποία είναι πάντα υπέροχη. Είναι πάντα πιο δύσκολο γιατί έχει να κάνει με τις άμεσες διορθώσεις της φόρμας σου – αν είσαι ακόμη και κατά ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου ή οι ώμοι σου κάτω – κάτι που είναι πολύ σημαντικό».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ