Πρίγκιπας Χάρι: Οι φίλοι του αισθάνονται πληγωμένοι – «Δεν ανταπέδωσε την αφοσίωση»

Η απουσία του δούκα του Sussex από τον γάμο ενός από τους πιο στενούς του φίλους αντικατοπτρίζει τη «θλιβερή κατάσταση» στην οποία βρίσκεται ο πρίγκιπας Χάρι. Μόνος, απομακρυσμένος από τους φίλους του, αποξενωμένος από την ίδια του την οικογένεια, με μόνη… άγκυρα την Μέγκαν Μαρκλ.

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: «Θα κάνουν τα πάντα στη σωστή τιμή» – Θέλουν να διατηρήσουν το χλιδάτο lifestyle

«Δεν ξέρουμε αν ο Τζακ Μαν έχει αποξενωθεί από τον Χάρι ή όχι, αλλά στα απομνημονεύματα του Χάρι, στο τέλος μιλάει για το πώς «τιμωρήθηκε» –κατά τα λεγόμενά του– μετά τη συνέντευξη από μερικούς από τους πιο στενούς του φίλους» αναφέρει η Dailymail.

Ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλη ζημιά σε αυτές τις παλιές σχέσεις, στους φίλους που είχε για όλη του τη ζωή. Η βασιλική συντάκτρια της εφημερίδας Rebecca English λέει ότι οι συνέπειες στις σχέσεις αυτές είναι σοβαρές.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Δημοσίευμα «χαστούκι» από το Rolling Stone – «Δεν έχουν κάτι άλλο να προσφέρουν»

«Απ’ ό,τι ακούω, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι πραγματικά αηδιασμένοι με αυτό που έχει κάνει από τότε που έφυγε από τη βασιλική οικογένεια» σημειώνει χαρακτηριστικά.

«Υπήρχε σχεδόν ένα είδος ομερτά ανάμεσά τους»

«Αισθάνονται πολύ πληγωμένοι από κάποιες από τις αποκαλύψεις που έχει κάνει. Καθώς μεγάλωναν, ο Ουίλιαμ και ο Χάρι δημιούργησαν έναν πολύ δεμένο κύκλο φίλων ο ένας γύρω από τον άλλον» περιγράφει το δημοσίευμα της Dailymail.

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Δηλώνουν… άτυχοι – «Ο θάνατος της Βασίλισσας και ο COVID-19 φταίνε για τις αποτυχίες»
Μέγκαν Μαρκλ πρίγκιπας Χάρι Netflix
Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex φωτογραφήθηκαν μέσα στην κουζίνα τους στο Frogmore Cottage στο ντοκιμαντέρ τους στο Netflix

«Υπήρχε σχεδόν ένα είδος ομερτά ανάμεσά τους. Υπάρχουν άνθρωποι που είπαν “Ήμασταν πολύ πιστοί σε αυτόν όλα αυτά τα χρόνια και δεν αισθανόμαστε ότι αυτή η πίστη έχει επιστραφεί“». Ο δούκας του Σάσεξ στάθηκε δίπλα στον Τζακ Μαν και στους άλλους φίλους του στη φωτογραφία της «μπάντας των αδελφών» στο Κάστρο του Ουίνδσορ τη νύχτα του βασιλικού γάμου. Και, μετά τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα ότι ο Μαν στην πραγματικότητα ήταν ο «πραγματικός» κουμπάρος του και όχι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ .

Έτσι, υπήρξε απογοήτευση το Σαββατοκύριακο μεταξύ των βασιλικών θαυμαστών που ο Χάρι και η Μέγκαν δεν ήταν παρόντες στη μεγάλη μέρα του Μαν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ