Τραγωδία στις ΗΠΑ: Νεκρός 7χρονος από αδέσποτη σφαίρα

Ανείπωτη τραγωδία στις ΗΠΑ, με ένα αγόρι μόλις 7 ετών να χάνει τη ζωή του από πυροβολισμό στο κεφάλι, έπειτα από διαπληκτισμό δύο ομάδων για τζετ σκι.

Ο 7χρονος Yitzian Torres Garcia παρακολουθούσε τα πυροτεχνήματα για τους εορτασμούς της Ημέρας Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ (4η Ιουλίου) με τον παππού του στην Τάμπα. Ξαφνικά μια ομάδα ενοχλήθηκε από μια άλλη, επειδή οδηγούσε τζετ σκι πολύ κοντά στην ακτή. Τα πράγματα ξέφυγαν και ξέσπασε καβγάς με ανταλλαγή πυροβολισμών.

«Όταν ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί ο παππούς του 7χρονου τον τράβηξε μέσα στο φορτηγό του. Ενώ ήταν μέσα στο όχημα μια σφαίρα διαπέρασε το χέρι του παππού με το οποίο είχε αγκαλιάσει το κεφάλι του εγγονού του και στη συνέχεια το κρανίο του παιδιού» εξήγησε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

«Όταν ένιωσα τον πυροβολισμό στο χέρι μου, γύρισα να κοιτάξω τον εγγονό μου και το κεφάλι του γύρισε», περιέγραψε ο παππούς του Yitzian

Ο 7χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ ο παππούς του έχασε ένα δάχτυλο.

Η οικογένεια του αγοριού εκλιπαρεί όποιον πυροβόλησε τον παιδί να παραδοθεί. «Δεν σκότωσε ζώο. Σκότωσε έναν άνθρωπο, ένα μωρό που άρχισε να ζει και δεν είχε καμία σχέση με τους αγώνες του, ούτε με όπλα ούτε με τίποτα. Εμείς υποφέρουμε. Χάσαμε μια ζωή» λένε.

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη προχωρήσει σε καμία σύλληψη και δεν έχει κατονομάσει κανέναν ύποπτο.

ΗΠΑ 7χρονος ΗΠΑ 7χρονος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ