Μέγκαν Μαρκλ: Αποκαλύφθηκε η αιτία πίσω από την απώλεια βάρους

Η Μέγκαν Μαρκλ δέχεται μεγάλη πίεση τα τελευταία χρόνια και τελικά φαίνεται. Η δούκισσα του Sussex έχει χάσει αρκετό βάρος πρόσφατα, κάτι που σύμφωνα με τους μυημένους είναι ένας αγώνας δρόμου απέναντι στο αντίπαλον δέος, την πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον.

Ωστόσο, οι αγαπημένοι της Μέγκαν έχουν εκφράσει ανησυχία ότι «δεν φροντίζει τον εαυτό της» και μπορεί να καταρρεύσει. Τον Αύγουστο, η πρώην ηθοποιός εθεάθη με ένα έμπλαστρο κατά του στρες ενώ Πρίγκιπας Χάρι ήταν σε ένα ταξίδι.

Η δραστική απώλεια βάρους της Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να προκλήθηκε από «στρες»

Πηγές μίλησαν στο  InTouch  και αποκάλυψαν ότι η Δούκισσα του Σάσεξ ανταγωνίζεται την πριγκίπισσα Κέιτ για το πιο αδύνατο σώμα. Είπαν χαρακτηριστικά: «Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι μέρος του περίεργου ανταγωνισμού της με την Κέιτ, η οποία είναι επίσης ιδιαίτερα αδύνατη».

Η Μέγκαν και η Κέιτ φέρονται να έχουν κακές σχέσεις εδώ και αρκετά χρόνια, καθώς η κόντρα γεννήθηκε λίγο πριν από τον γάμο της Μέγκαν με τον Χάρι το 2018. Από τότε που αυτή και ο πρίγκιπας Χάρι παραιτήθηκαν από τις ανώτερες βασιλικές θέσεις τους το 2020, η σχέση τους έχει επιδεινωθεί. Ή μάλλον στην ουσία δεν υπάρχει.

Σχετικά με τη σημαντική απώλεια βάρους της Μέγκαν, μία πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού ισχυρίστηκε ότι ο Χάρι παρακαλεί τη σύζυγό του να δώσει προτεραιότητα στην υγεία της και να τρώει περισσότερο φαγητό τακτικά.

Η πηγή συμπλήρωσε: «Κατηγορεί την απώλεια βάρους της στο άγχος και αλλάζει θέμα. Όταν ο Χάρι την καλεί να φάει, θα πιεί ένα είδος τσαγιού υγείας και αυτό είναι όλο».

Μέγκαν Μαρκλ πρίγκιπας Χάρι

Φέρεται ότι «δεν φροντίζει τον εαυτό της»

Μια πηγή αποκάλυψε στο ειδησεογραφικό μέσο ότι τα αγαπημένα πρόσωπα της Μέγκαν ανησυχούν για εκείνη και την υγεία της. «Κάτι δεν πάει καλά. Προφανώς δεν φροντίζει τον εαυτό της και φαίνεται τρομακτικά αδύνατη».

Ένας ειδικός σε θέματα διατροφής, ο δρ Φρεντ Πεσκατόρε, μίλησε στο InTouch για την απώλεια βάρους της Δούκισσας και εκτίμησε ότι η Μέγκαν έχασε περίπου 20 κιλά τον τελευταίο χρόνο. Το βεβαρημένο πρόγραμμα της Μέγκαν και τα πρόσφατα επαγγελματικά προβλήματα που έπληξαν αυτήν και τον Χάρι, ίσως είναι ανάμεσα στους παράγοντες που ευθύνονται για την απώλεια βάρους.

Αυτά τα προβλήματα φέρεται να περιλαμβάνουν τον τερματισμό της συμφωνίας των 20 εκατομμυρίων δολαρίων του ζευγαριού με το Spotify και την απόρριψη των Emmy της σειράς τους στο Netflix “Harry & Meghan”.

Η Δούκισσα ήταν ανοιχτή για το πώς την επηρεάζει η πίεση, συμπεριλαμβανομένων των σοβαρών καταθλιπτικών επεισοδίων που είχε μετά τον γάμο της με τον Χάρι και κατά την πρώτη της εγκυμοσύνη με τον γιο της Άρτσι. Μίλησε για αυτοκτονικές σκέψεις και την αναζήτηση επαγγελματικής βοήθειας για να ανακτήσει τον εαυτό της στη συνέντευξή της στην Όπρα.

Η Μέγκαν Μαρκλ εντοπίστηκε με ένα επίθεμα κατά του στρες

Η Μέγκαν ποτέ δεν απέφυγε να είναι ανοιχτή για τις μάχες της με το άγχος και την κατάθλιψη. Η πρώην ηθοποιός του «Suits» κάποτε εθεάθη να φοράει ένα έμπλαστρο κατά του στρες ενώ έκανε μια βόλτα στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια. Εκείνη την εποχή, ο Χάρι ήταν σε ένα ταξίδι εργασίας στην Ασία, οπότε η Μέγκαν έμεινε μόνη με τη δουλειά και τα δύο παιδιά της.

Η Μέγκαν Μαρκλ είχε βάλει τον σκούρο μπλε δίσκο επεξεργασίας βιοσημάτων NuCalm, ο οποίος είναι μια ηρεμιστική συσκευή. Σύμφωνα με τον ιστότοπο NuCalm, το έμπλαστρο «ενεργοποιεί το παρασυμπαθητικό νευρικό σύστημα» έτσι ώστε ο χρήστης του να μπορεί να έχει «ταχεία επιστροφή σε μια λειτουργική κατάσταση (κινητικές δεξιότητες, προσοχή και πλήρη γνώση) χωρίς παρατεταμένες επιπτώσεις ή διανοητικό λήθαργο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ