Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Τους… χωρίζουν οι διαφορετικές απόψεις για τα χρήματα

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν καταφέρει να κερδίσουν αρκετά χρήματα από τότε που αποχώρησαν δραματικά από τη βασιλική οικογένεια το 2020, το λεγόμενο Megxit.

Το ζευγάρι έχει επί του παρόντος συμβόλαιο με το Netflix αξίας περίπου 100 εκατομμυρίων δολαρίων και φέρεται να κέρδισε άλλα 20 εκατομμύρια δολάρια μέσω της πλέον ανενεργής συμφωνίας τους με το Spotify.

Ωστόσο, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ λέγεται ότι έχουν διαφορετικές απόψεις για τα χρήματα – και υποτίθεται ότι είναι κάτι που τους απομακρύνει.

«Υπάρχει η αίσθηση ότι ο Χάρι θέλει να επικεντρωθεί στη φιλανθρωπική εργασία και στην οικογένειά του, ενώ η Μέγκαν είναι πολύ πιο συγκεντρωμένη στο να προωθήσει το brand της», φέρεται να είπε μια πηγή στο Woman Magazine, όπως αναφέρεται στην βρετανική ταμπλόντ, Mirror.

Η πηγή υπαινίχθηκε ότι ο Χάρι, 39 ετών, ενδιαφέρεται λιγότερο για τη μεγιστοποίηση των κερδών και δεν θέλει πλέον να επαναλαμβάνει λεπτομέρειες για το βασιλικό του παρελθόν. Άλλωστε ό,τι ήταν να πει το έγραψε στα απομνημονεύματά του, «Spare», νωρίτερα αυτό το έτος.

Εν τω μεταξύ, η Μαρκλ, 42 ετών, φέρεται να έχει εκφράσει την επιθυμία να δημιουργήσει τη δική της προσωπική επωνυμία, η οποία θα μπορούσε να αποφέρει τεράστια ποσά σε μετρητά.

Ένας εμπειρογνώμονας ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι η πρώην ηθοποιός θα μπορούσε να κερδίσει 1 εκατομμύριο δολάρια για μία μόνο χορηγία αν κάνει τη φημολογούμενη επιστροφή της στο Instagram.

Μέγκαν Μαρκλ Πρίγκιπας Χάρι

Η αναφορά έρχεται λίγες μέρες αφότου ένας ειδικός γνωριμιών υποστήριξε ότι το ζευγάρι θα μπορούσε να οδεύει προς έναν «χωρισμό αλά Χόλιγουντ» στο εγγύς μέλλον.

Η Λουέλα Άλντερσον όρισε τον «χωρισμό του Χόλιγουντ» ως μια συμφωνία με την οποία δύο αστέρια αρχίζουν να ζουν χωριστές ζωές χωρίς να το ανακοινώσουν στον κόσμο.

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι ο Will Smith και η σύζυγός του Jada Pinkett Smith ζουν χωριστά εδώ και χρόνια χωρίς να το πουν. Ομοίως, η Μέριλ Στριπ και ο σύζυγός τους Ντον Γκάμερ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μόλις την περασμένη εβδομάδα, παρόλο που φέρεται να ζούσαν χωριστά τα τελευταία έξι χρόνια.

Η Άλντερσον πρότεινε ότι ήταν επωφελές για τους Σάσεξ να συνεχίσουν να έχουν ένα ενιαίο μέτωπο, καθώς αποτελούν μια «επικερδή ομάδα» και η συνεργασία τους έχει «τη δυνατότητα να συνεχίσει να αποφέρει σημαντικό εισόδημα για την οικογένειά τους».

«Ενώ έχουν τις ατομικές τους προσπάθειες, η συνεργασία τους έχει αποδειχθεί επωφελής και για τους δύο επαγγελματικά», εξήγησε ο ειδικός στις γνωριμίες.

«Αν χώριζαν, θα μπορούσε ενδεχομένως να επηρεάσει την καριέρα τους, ειδικά ως ζευγάρι που έχει επωνυμίες βασισμένες στη σχέση τους», πρόσθεσε.

Ο Χάρι και η Μαρκλ είναι γονείς των δύο παιδιών, του Άρτσι, 4 ετών, και της Λίλιμπετ, 2 ετών.

«Είναι σύνηθες για τις διασημότητες να διατηρούν ένα ενιαίο μέτωπο στα μάτια του κοινού… μπορεί να επιλέξουν να παρουσιάζονται ως ένα δυνατό και ευτυχισμένο ζευγάρι, ακόμα κι αν ζουν στην πραγματικότητα χωριστές ζωές για χρόνια».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ