Μέριλ Στριπ: Χώρισε ύστερα από 45 χρόνια γάμου με τον Ντον Γκάμερ

Χωρισμός «βόμβα» έσκασε στο Χόλιγουντ με την Μέριλ Στριπ και τον Ντον Γκάμερ να έχουν «τραβήξει» χωριστούς δρόμους έπειτα από 45 χρόνια γάμου.

Όπως επιβεβαίωσαν πηγές στο Page Six την Παρασκευή (20/10), η πολυβραβευμένη 74χρονη ηθοποιός και ο 76χρονος γλύπτης ζουν χώρια εδώ και τουλάχιστον έξι χρόνια.

«Ο Ντον Γκάμερ και η Μέριλ Στριπ έχουν χωρίσει για περισσότερα από 6 χρόνια και ενώ θα νοιάζονται πάντα ο ένας για τον άλλον, έχουν επιλέξει χωριστές ζωές», δήλωσε αποκλειστικά στο Page Six εκπρόσωπος της αγαπημένης σταρ.

Η είδηση μπορεί να σοκάρει, καθώς η ηθοποιός εθεάθη την Παρασκευή στα βραβεία «Princesa de Asturias 2023» να φοράει τη βέρα της. Ωστόσο, η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στα Όσκαρ του 2018.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά: τον τραγουδοποιό Χένρι Γουλφ, 43 ετών, και τις ηθοποιούς Μάμι Γκάμερ, 40 ετών, Γκρέις, 37 ετών, και τη Λουίζα Τζέικμπσον, 30 ετών, τα οποία μεγάλωσαν στο σπίτι τους στο Κονέκτικατ, στην ήσυχη, ιστορική πόλη Salisbury.

Έχουν επίσης πέντε εγγόνια. Ο γιος τους, Χένρι, έχει δύο παιδιά με τη σύζυγό του, ενώ η Μάμι έχει δύο παιδιά με τον σύζυγό της. Εντωμεταξύ, η Γκρέις γέννησε πρόσφατα το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της και διάσημο μουσικό παραγωγό Μαρκ Ρόνσον. Όσο για τη Λουίζα, είναι περισσότερο γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην εκπομπή του HBO, «The Gilded Age».

Παράλληλα με το αγρόκτημά τους στο Κονέκτικατ, το ζευγάρι μοιραζόταν ένα ευρύχωρο διαμέρισμα στην Tribeca της Νέας Υόρκης, μέχρι που το πούλησαν για 15,8 εκατομμύρια δολάρια τον Ιανουάριο του 2020. Στη συνέχεια, η Στριπ αγόρασε ένα σπίτι αξίας 4 εκατομμυρίων δολαρίων στην Pasadena της Καλιφόρνια τον Ιούλιο του 2020.

Η Στριπ και ο Γκάμερ γνωρίστηκαν για πρώτη φορά από τον αδελφό της, Χάρι, το 1978. Εκείνη την εποχή, η ηθοποιός θρηνούσε την απώλεια του εκλιπόντος φίλου της και συμπρωταγωνιστή της Τζον Καζάλ, ο οποίος είχε πεθάνει από καρκίνο του πνεύμονα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε την ίδια χρονιά και έκτοτε έχουν κρατήσει τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όταν ρωτήθηκε για το μυστικό του μακροχρόνιου γάμου της, η Στριπ είχε δηλώσει στη «Vogue» το 2002: «Καλή θέληση και προθυμία να συμβιβάζεσαι – και να ξέρεις να σκας πού και πού». Και είχε προσθέσει: «Δεν υπάρχει “χάρτης” για το πώς να μεγαλώσεις μια οικογένεια: Είναι πάντα μια τεράστια διαπραγμάτευση. Αλλά έχω μια ολιστική ανάγκη να εργάζομαι και να έχω τεράστιους δεσμούς αγάπης στη ζωή μου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ