TV Queen: «Τσιρίδες» και τραγούδια στο σπίτι – Η ασυλία και η πρώτη ανατροπή που «πάγωσε» τους πάντες – ΒΙΝΤΕΟ

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής 28 Απριλίου το νέο talent show «TV Queen», μέσα από την συχνότητα του OPEN, αναζητώντας την επόμενη μεγάλη σταρ της τηλεόρασης.

TV Queen: «Ο τοπικός Τύπος την έχει χαρακτηρίσει ως η Μενεγάκη των Σερρών» – «Συγγνώμη Ελένη»

Στο πρώτο επεισόδιο γνωρίσαμε τις 17 διαγωνιζόμενες με την καθεμία να παρουσιάζει και ένα διαφορετικό κόνσεπτ εκπομπής με την πολύπειρη επιτροπή να τις κρίνει για τις επιδόσεις τους.

Η Έλενα Χριστοπούλου, η Δώρα Παντέλη, ο Παντελής Τουτουντζής, ο Τάσος Τρύφωνος και η Κατερίνα Γκαγκάκη πέρασαν από κόσκινο τις προσπάθειες των κοριτσιών με αυστηρά κριτήρια.

TV Queen: Πρεμιέρα για το νέο talent show – Εκθαμβωτική εμφάνιση της Ιωάννας Μαλέσκου – Τα πρώτα λόγια της

Ορισμένες αποδείχθηκαν «ακατέργαστα διαμαντάκια», άλλες και πάλι δεν έδειξαν τόσο άνετες στον φακό και θα χρειαστεί να δουλέψουν ακόμα πιο σκληρά για να κερδίσουν την «κούρσα».

Προς το φινάλε της βραδιάς τα κορίτσια μπήκαν στη σχολή και περιηγήθηκαν στον χώρο και τα δωμάτιά τους.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τις περίμενε στην αίθουσα διδασκαλίας για να ψηφίσουν την παίκτρια με την καλύτερη παρουσίαση η οποία θα κέρδιζε την ασυλία.

Τα κορίτσια ψήφισαν την Τριανταφυλλιά με την επιτροπή όμως να διαφοροποιείται στηρίζοντας την Καλομοίρα.

Οι δυο κοπέλες μπήκαν αυτόματα σε ασφαλή ζώνη για αυτή την εβδομάδα χωρίς να κινδυνεύουν με αποχώρηση.

Οι τρεις διαγωνιζόμενες που συγκέντρωσαν τις περισσότερες αρνητικές ψήφους ήταν η Λίνα Μαρκοπούλου, Μαριαλένα Βούλγαρη, η Τζένη Λάττου και η Λία Σουργιαδάκη.

Η απίθανη ανατροπή ήρθε στο τέλος με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να ανακοινώνει ότι μία εκ των τεσσάρων πρόκειται να αποχωρήσει από το ριάλιτι ακόμα δεν μπήκε καλά καλά στο σπίτι!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ