Μαρία Κορινθίου: Η συγκλονιστική περιγραφή για την περιπέτεια του Γιάννη Αϊβάζη με τον κορονοϊό

Μαρία Κορινθίου

Η Μαρία Κορινθίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στον ANT1 και μίλησε για την περιπέτεια του Γιάννη Αϊβάζη, αλλά και της ίδιας με τον κορονοϊό.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο σύζυγός της βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και η κατάσταση της υγείας του ήταν τέτοια που χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο “Σωτηρία” στις 26 Οκτωβρίου. Παρέμεινε εκεί για 7 ημέρες, δίνοντας τη δική του μάχη. Ύστερα από λίγες μέρες, βρέθηκαν θετικές στον κορονοϊό η Μαρία Κορινθίου και η κόρη τους.

Στην εκπομπή “Το Πρωινό” η ηθοποιός περιέγραψε πώς κόλλησε κορονοϊό ο Γιάννης Αϊβάζης, ενώ έκανε αναφορά και στις δύσκολες ώρες που πέρασε ο σύζυγός της στο νοσοκομείο.

“Είχαν βγει για καφέ να συζητήσουν για μια δουλειά.”, είπε η ηθοποιός, εξηγώντας ότι ο Γιάννης Αϊβάζης κόλλησε covid-19, όταν βγήκε με έναν συνάδερφό του για καφέ. ” Του Γιάννη εκδηλώθηκε την Δευτέρα, αφού έφυγα από εδώ, από τα γυρίσματα αργά το βράδυ. Γύρισα σπίτι και ο Γιάννης δεν ήταν καλά. Φοβήθηκα.”, πρόσθεσε.

Η ηθοποιός είχε προηγουμένως πάει στο στούντιο του ΑΝΤ1, γιατί είχε γυρίσματα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή “Ρουκ Ζουκ”.

“Ήταν κίτρινος. Είχε 38 πυρετό. Το οξυγόνο του ήταν γύρω στο 93. Είχε πόνο μπροστά στο στήθος, νόμιζα καρδιά. Οτιδήποτε, δεν ξέρεις ποτέ. Τον πήρα 2-3 το βράδυ και τον πήγα στα έκτακτα…όπου εκεί τον διαγνώσανε με Covid. Έπρεπε να τον πάρω και να τον πάω σε νοσοκομείο στο «Σωτηρία».”, επισήμανε, ενώ συνέχισε λέγοντας “Αισθάνθηκα πολύ περίεργα, αισθάνθηκα ότι τον πέταξα σε μια είσοδο…Δεν με άφηναν. Αυτό προφανώς για να προστατέψουν εμένα…”.

“Ο Γιάννης στην αρχή του βγήκε σε εκνευρισμό. Είχε νεύρα πολλά εκείνη τη μέρα, φοβήθηκε κιόλας, ήταν και μόνος του. Συνέχεια μιλάγαμε.”, ανέφερε.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι ο Γιάννης Αϊβάζης φοβήθηκε όταν είδε ότι ο ασθενής που νοσηλεύοταν ακριβώς δίπλα του χρειάστηκε να διασωληνωθεί: “Δυστυχώς, διασωλήνωσαν έναν ακριβώς δίπλα του.” Εκείνη τη μέρα που έγινε τα μάτια του ήταν χαμένα. Είναι άτιμο. Δεν ξέρεις αν θα κοιμηθείς και αν θα ξυπνήσεις με πνευμονία”, είπε.

“Ο Γιάννης σοκαρίστηκε, γιατί γύρισε και είπε ο άνθρωπος στη γυναίκα του “Σε χαιρετώ τώρα, γιατί δεν ξέρω αν θα σου μιλήσω ξανά’. Ο συγκεκριμένος ήταν ανεμβολίαστος. Εκεί που ήταν ο Γιάννης, ήταν ο μόνος εμβολιασμένος και ήταν αυτός που βγήκε και πιο γρήγορα”, συμπλήρωσε.

 

Exit mobile version