Γιώργος Γιαννόπουλος: «Ήταν λογικό να είμαι ο αδελφός της ανάπηρης, όλο το χωριό την αγαπούσε»

Ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος βρέθηκε σήμερα (4/4) καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της κρατικής τηλεόρασης και μίλησε  μεταξύ άλλων για την αδελφή του αλλά και για την συνεργασία του με τον Γιάννη Οικονομίδη και την τηλεοπτική σειρά «Έρημη Χώρα», που έκανε πρεμιέρα στο Ertflix.

Γιώργος Γιαννόπουλος για Νίκο Οικονομόπουλο: Κρίμα που κάνει τέτοιες δηλώσεις

Μιλώντας για την αδελφή του ανέφερε: «Ήταν λογικό να είμαι ο αδελφός της ανάπηρης (είχε σύνδρομο Down)  αλλά το χωριό την είχε αποδεχτεί», είπε ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

«Μικρός ήμουν θυμωμένος με τη ζωή, με τον κόσμο. Ήμουν νευρόσπαστο, μου έφταιγαν τα πάντα. Ενώ μεγάλωσα με πολλή αγάπη και ήμουν και κακομαθημένος», είπε αρχικά ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Γιώργος Γιαννόπουλος: Μου έλεγαν «Καλό παράδεισο κύριε Χαμπέα» μετά το τροχαίο

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος είπε στη συνέχεια: «Ήταν λογικό να είμαι ο αδελφός της ανάπηρης, αλλά το χωριό την είχε αποδεχτεί. Όλο το χωριό την αγαπούσε! Αλλά δεν παύει να είχαμε το στίγμα, υπήρχε. Μετά το μειονέκτημα το έκανα πλεονέκτημα… Όταν μέναμε μαζί στην Αθήνα, την πήγαινα στις καφετέριες της Ηλιούπολης και την γύρναγα από εδώ κι εκεί…».

 

Γιώργος Γιαννόπουλος: Ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας – ΒΙΝΤΕΟ

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Είναι ζήτημα χρόνου να βγει παγκόσμια η φήμη του Οικονομίδη»

Για τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί ανέφερε ο ηθοποιός: «Η Έρημη Χώρα είναι σπουδαία δουλειά και ο Γιώργος Γκικαπέπας είναι ένας σπουδαίος σκηνοθέτης. Τί είναι ο σπουδαίος σκηνοθέτης; Αυτός που ξέρει τι θέλει. Αν ξέρεις τί θέλεις, βγαίνει και αυτό το αποτέλεσμα. Είμαι τυχερός, αλλά μήπως κάνω και καλά τη δουλειά μου; Έχω κάνει και σαπουνόπερες, αλλά το θέμα είναι η καθημερινή δουλειά να γίνεται σινεμά. Όπως είναι η “Παραλία”, που βγάζει 1/3 του επεισοδίου που γυρίζεται” είπε».

Ο ηθοποιός μίλησε για τις πολυαγαπημένες ατάκες που έχει πει και τη συνεργασία του με τον Γιάννη Οικονομίδη. «Δεν παίζω στην ταινία του και έχω στεναχωρηθεί λίγο» ανέφερε αρχικά για την νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, με τον οποίο διατηρεί φιλική σχέση. “Το πετσόκομμα δεν θυμάμαι αν ήταν γραμμένο μέσα στο σενάριο, δεν θέλω να αδικήσω τον Γιάννη, αλλά τα χέρια ήταν δική μου κίνηση, όπως και η ατάκα “το σκαμπό μου και τα @@ μου” που βγήκε μετά από εκατοντάδες λήψεις και τα είχα πάρει στο κρανίο – και μου είπε ο Γιάννης “αυτό είναι!” ανέφερε για τη διάσημη ατάκα από το «Μικρό Ψάρι».

«Το αυθόρμητο [στις ταινίες του Οικονομίδη] βγαίνει μέσα από τις πολλές πρόβες. Στη Μπαλάντα αυτά που είπα στον Μπισμπίκη δεν τα είχαμε πει σχεδόν ποτέ στις πρόβες, αλλά στην πρόβα αυτό κάνεις, φτιάχνεις έναν άνθρωπο, φορτώνεις, φορτώνεις και πάνω στη λήψη βγαίνει αυτό που είχες κάνει πρόβα” είπε και σημείωσε ότι “είναι θέμα χρόνου να βγει παγκόσμια η φήμη του Γιάννη Οικονομίδη, γιατί έχει μια γλώσσα μοναδική».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ