Γιώργος Γιαννόπουλος για Νίκο Οικονομόπουλο: Κρίμα που κάνει τέτοιες δηλώσεις

Συνέντευξη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου έδωσε ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός τοποθετήθηκε και για το ζήτημα απόκτησης παιδιού από ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και για τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα. 

«Δεν είμαι ούτε νομικός, ούτε ειδικός για να πω αν μπορεί ένα ομόφυλο ζευγάρι να αποκτήσει παιδί. Αν ένα παιδί περνάει καλύτερα σε ένα ομόφυλο ζευγάρι, με γεια του με χαρά του και μακάρι να γίνει!», ανέφερε ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Σχετικά με τον Νίκο Οικονομόπουλο και τις δηλώσεις του, ο ηθοποιός είπε: «Μιλάει αυτός ως εκπρόσωπος τίνος; Αν είναι τόσο γνώστης των πράγματων, κρίμα που κάνει τέτοιες δηλώσεις, έχω την αίσθηση. Εδώ πρέπει να τοποθετηθούν διάφορες κατηγορίες ειδικών επιστημόνων. Εμένα με ενδιαφέρει να περνάει καλά το παιδί! Αν περνάει καλά το παιδί και στα ομόφυλα ζευγάρια, μαγκιά του και να γίνει».

Ακόμα, μιλώντας για τον Στέφανο Κασσελάκη σημείωσε ότι: «Έχει ενδιαφέρον ως άνθρωπος, με έχει εντυπωσιάσει η καψούρα που έχει με τον σύντροφό του. Πρέπει να είναι πολύ αγαπημένοι αυτοί οι άνθρωποι και όπου βλέπω αγαπημένους ανθρώπους σηκώνω τα χέρια. Αυτή η αγάπη που έχουν φαίνεται στα μάτια τους. Πολιτικά δε με απασχολεί γιατί δεν πιστεύω σε αυτόν τον χώρο και δεν πιστεύω ότι έχει και πολιτικό λόγο».

«Θα συνεργαστώ με τον Πέτρο Φιλιππίδη αν αθωωθεί. Υπάρχουν νόμοι. Δηλαδή τους νόμους όποτε γουστάρουμε τους δεχόμαστε, όποτε δεν γουστάρουμε δεν τους δεχόμαστε; Δεν πρέπει να δουλέψει αυτός ο άνθρωπος αν ο νόμος τον θεωρήσει αθώο; Το ίδιο ισχύει και για τον Λιγνάδη και για όλους», εξήγησε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ