Netflix – Boy Swallows Universe: Όλα όσα γνωρίζουμε για την πολυαναμενόμενη mini σειρά

Όταν η ζωή σού δίνει λεμόνια, φτιάχνεις λεμονάδα. Αλλά όταν η ζωή σού δίνει μια δυσλειτουργική οικογένεια επιρρεπή στο έγκλημα, τι κάνεις; Βασισμένη στο αυστραλιανό μυθιστόρημα best seller του Τρεντ Ντάλτον, η επερχόμενη σειρά του Netflix με τίτλο “Boy Swallows Universe” μεταφέρει το κοινό στη δεκαετία του 1980 στη ζωή του Eli Bell, ενός νεαρού αγοριού που ζει στα προάστια με μια οικογένεια που απέχει πολύ από την εικόνα της τέλειας οικογένειας.

Ένας χαμένος πατέρας, ένας βουβός αδερφός, μια εξαρτημένη μαμά που αναρρώνει, ένας έμπορος ηρωίνης για θετός πατέρας και ένας διαβόητος εγκληματίας για μπέιμπι σίτερ.

Και τί σχέση μπορεί να έχει με όλα αυτά ένα κόκκινο τηλέφωνο που χτυπά σε ένα υπόγειο ενώ στην άλλη άκρη της γραμμής ακούγεται κάποιος που εύχεται στον Eli “καλή τύχη”;

Ο Eli προσπαθεί να ακούσει την καρδιά του αλλά η μοίρα φαίνεται πως έχει γραμμένες πολλές προκλήσεις για τον μικρό. Κάπως έτσι ξετυλίγεται μία συγκλονιστική περιπέτεια ενηλικίωσης που εξερευνά επιδέξια την πολυπλοκότητα της χαράς αλλά και της λύπης που μας προσφέρει η ζωή.

Από πότε θα είναι διαθέσιμη η σειρά στο Netflix

Η πολυαναμενόμενη mini σειρά έρχεται στην πλατφόρμα του Netflix στις 11 Ιανουαρίου.

Ποιοι παίζουν στο “Boy Swallows Universe”

Το “Boy Swallows Universe” περιλαμβάνει ένα σύνολο ταλαντούχων ηθοποιών. Τους νεαρούς Eli και Gus Bell ζωντανεύουν οι Felix Cameron και Lee Tiger Halley, αντίστοιχα.

Ο Travis Fimmel, γνωστός για τους ρόλους του στο Vikings και το Black Snow, υποδύεται τον χαρακτήρα Lyle Orlik. Ο Simon Baker, καταξιωμένος για το “The Mentalist” και το “High Ground”, υποδύεται τον Robert Bell, ενώ η Phoebe Tonkin ενσαρκώνει το ρόλο της Frances Bell.

Oι δημιουργοί της σειράς – Πόσα επεισόδια θα έχει

Τη μεταφορά του βιβλίου στην μικρή οθόνη ανέλαβε ο John Collee και το νέο απόκτημα της ταινιοθήκης του Netflix φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή των Bharat Nalluri, Jocelyn Moorhouse και Kim Mordaunt.

Τέλος, η σειρά θα αποτελείται από 8 επεισόδια.

Δείτε το trailer του “Boy swallows universe”:

Πηγή: FOXreport.gr

Η Epic Games δίνει δωρεάν ένα από τα καλύτερα superhero παιχνίδια όλων των εποχών

Oι  χάκερ μπορούν να στέλνουν μήνυμα από το τηλέφωνό σας χωρίς να το γνωρίζετε – Τι είναι το «SMS spoofing»

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ