Μαγγίρα για «Super Κατερίνα»: Να σταματήσουν να είναι υποκριτές στις εκπομπές

Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μακαλιάς σχολίασαν στον αέρα του «I Love Σου Κου» μετά την προβολή μιας συνέντευξης με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, την επιλογή της εκπομπής «Super Κατερίνα» με το ρεπορτάζ με τον Νίκο Πολυδερόπουλο. Συγκεκριμένα, ένας ρεπόρτερ από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου περίμενε τον ηθοποιό έξω από το θέατρο, προκειμένου να του αποσπάσει μια δήλωση, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του αδελφού του. Κάτι που σχολίασε και ο Κώστας Τσουρός.

«Ήταν άκομψο και δεν με εκφράζει καθόλου» είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Θέλω να πάρω κι εγώ θέση και να μείνω πάνω σε αυτό που είπε ο Κώστας. Συμφωνώ 100% και δεν το λέω κουνώντας το δάχτυλο. Επειδή συμβαίνει πάρα πολλά χρόνια, θα μείνω σε δυο πράγματα. Επειδή γινόταν πάρα πολλά χρόνια και εξακολουθεί να γίνεται, να στέλνουμε κάμερα στις κηδείες, θεωρώ ότι αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει. Είτε είναι σε κηδεία, είτε μετά τη κηδεία να κυνηγάμε τον συγγενή, που έχει όλο αυτό τον πόνο και την απώλεια να διαχειριστεί κι εμείς του στέλνουμε μια κάμερα με ένα μικρόφωνο. Ειδικά στις κηδείες, δεν το συζητώ. Θέλω να πάρουμε μια απόφαση από κοινού οι εκπομπές και οι δημοσιογράφοι, και τα κανάλια γενικότερα, να σταματήσει να συμβαίνει αυτό», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Το δεύτερο που θέλω να τονίσω είναι ότι πρέπει να σταματήσουν να είναι υποκριτές στις εκπομπές. Δεν μπορεί να στέλνουν κάμερες σε κηδείες, να τις βγάζουν και μετά να λένε “πάρ’ το” και να ζητούν συγγνώμη. Δεν γίνεται. Όταν στέλνεις μια κάμερα σε κηδεία, στέλνεις κάμερα σε κηδεία. Σταμάτα να το κάνεις. Μην το κάνεις και μετά βγαίνεις και μου λες… Είμαι τηλεθεατής, δεν είμαι χαζός άνθρωπος. Παρακολουθώ και ξέρω τι συμβαίνει. Σαν τηλεθεατής μιλάω, όχι σαν παρουσιάστρια. Αν εμένα μου το έκαναν στη μαμά μου αυτό, θα είχα συμπεριφερθεί πολύ άσχημα» περιέγραψε.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς είπε από την πλευρά του: «Δεν είναι θέμα εκπομπών, είναι θέμα αξιοπρέπειας. Εδώ δεν υπάρχει αξιοπρέπεια, δεν υπάρχει μέτρο όντως καθόλου. Σε μια κηδεία να λένε κάποιοι δύο ωραίες κουβέντες με δηλώσεις, το καταλαβαίνω.  Να ακολουθείς έναν άνθρωπο που έχασε τον αδελφό του, είναι σοκαριστικό, αηδιαστικό, σάπιο. Είναι ακραίο να συμβαίνει».

Κλείνοντας, η Μπέττυ Μαγγίρα είπε: «Ούτε να στέλνω κάμερα και μετά να λέω, “πάρ’το”. Αφού το έχω στη σκαλέτα μου, το βλέπω. Κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας. Αυτό πρέπει λίγο να μετριαστεί. Είμαστε άνθρωποι και πρέπει να σκεφτόμαστε αν αυτό το πράγμα συνέβαινε σε εμάς, πώς θα αισθανόμασταν; Ωραία;».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ