Καίτη Φίνου: Με την Acun Medya είχα υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας – Δεν θέλω να ξαναμιλήσω με κανέναν τους

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε η Καίτη Φίνου. Η ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για το J2US και την Acun Medya.

Βλέπετε σήμερα σταρ στην υποκριτική;

Δεν υπάρχουν σήμερα σταρ. Έχει τελειώσει το σταριλίκι. Τελείωσε ίσως και πριν τη δεκαετία του ‘80. Αλλά να το δούμε παγκόσμια, υπάρχουν σταρ και στο Χόλιγουντ;

Πώς αισθάνεστε όταν βλέπετε πρόσωπα που έγιναν γνωστά από ριάλιτι, να παίζουν σε σειρές;

Ούτε που με νοιάζει. Έχω δει τόσα όλα αυτά τα χρόνια, που δεν με νοιάζει τίποτα. Από την στιγμή που εγώ δεν βρίσκομαι πουθενά, δεν με ενδιαφέρει αν αυτοί που παίζουν είναι από ριάλιτι ή όχι. Αλλά και να βρισκόμουν, πάλι δεν θα με ενδιέφερε. Γιατί ξέρω ότι τους ξερνάει το σανίδι και κάποια στιγμή αν δεν έχουν ταλέντο και η τηλεόραση θα τους διώξει από μόνη της.

Θα θέλατε να πάρετε μέρος στο «J2US»;

Μου έχουν κάνει πρόταση δυο φορές να συμμετάσχω στο «J2US» και τις δυο φορές μου είπαν ότι θα με φωνάξουν και δεν το έκαναν. Είναι ντροπή σε μεγάλους ανθρώπους να μην τους εξηγούν ότι για κάποιους λόγους δεν θα μπορέσει να γίνει αυτή η συνεργασία. Εμένα δεν με πήραν ποτέ, με άφησαν έτσι.

Και με την Acun Medya είχα υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας για την εκπομπή που παρουσίαζε ο Σάκης Ρουβάς, το «Masked Singer». Ήταν Δευτέρα και την Παρασκευή θα μπαίναμε στο στούντιο. Δεν με ενημέρωσαν ποτέ ότι τελικά ακυρώνεται η συμμετοχή μου. Δεν θέλω λοιπόν να ξαναμιλήσω με κανέναν τους. Δεν είμαι κανένα κοριτσάκι, έχω την όποια καριέρα μου… Κάποιοι μπορεί να κοροϊδεύουν τα ‘80s, αλλά άλλοι τα αγαπάνε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ