Κώστας Τσουρός: Ξέσπασε για την «Super Κατερίνα» – «Αυτό που έγινε ήταν απάνθρωπο»

Την Παρασκευή (5/1) μέσα από την εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου προβλήθηκε ένα βίντεο από την επιστροφή του Νίκου Πολυδερόπουλου στο θέατρο έπειτα από τον θάνατο του αδελφού του. Σήμερα (6/1) ο Κώστας Τσουρός και η ομάδα του δεν μπόρεσαν να κρύψουν την δυσανασχέτησή τους με το βίντεο που προβλήθηκε στην «Super Κατερίνα».

Αρχικά, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παίρνοντας τον λόγο είπε: «Μέχρι που φτάνουν τα όρια; Παιδιά τι ήταν αυτό; Αυτό που είδα εγώ προσωπικά ήταν… Δεν ξέρω πώς να το χαρακτηρίσω».

«Εγώ μπορώ να το χαρακτηρίσω θλιβερό και ανθρωποφαγικό. Δεν υπάρχουν όρια. Εκεί που ένας άνθρωπος έχει υποστεί μια απώλεια, εσύ τον κυνηγάς για να του πάρεις μια δήλωση σε σχέση με την απώλεια αυτή. Δεν υπάρχει κανένα όριο παιδιά, είναι ανθρωποφαγικό πραγματικά», τόνισε η Νόνη Δούνια.

Μεταξύ άλλων ο Κώστας Τσουρός δείχνοντας την έντονη δυσανασχέτησή του ανέφερε: «Για μένα αυτή τη στιγμή δεν έχει νόημα ούτε ποιος φταίει, ούτε ποιος δεν φταίει. Για μένα αρκεί να πούμε ότι αυτό που έγινε ήταν απάνθρωπο, ούτε καν ανθρωποφαγικό.

Είναι απάνθρωπο να κυνηγάει μία κάμερα από πίσω έναν άνθρωπο που πάει στη δουλειά του στο θέατρο, ο οποίος έχει χάσει τον αδελφό του 28χρονών πριν από λίγες ημέρες, λες και θα αποκαλύψουν το έγκλημα».

«Δηλαδή πραγματικά ας μπουν κάποια όρια κάποια στιγμή για την προσωπική ζωή των ανθρώπων και να μπουν και στη θέση του άλλου. Δεν γίνεται, επειδή εμείς θέλουμε να κάνουμε εκπομπές και θέλουμε να έχουμε περιεχόμενο στις εκπομπές μας, να φέρνουμε σε τόσο άθλια θέση τους ανθρώπους γύρω μας. Ας το προσέξουμε λίγο αυτό. Δεν είναι ότι θα αποκαλύψουμε δα και το έγκλημα του αιώνα», σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ