Κώστας Τσουρός για Ναταλία Γερμανού: «Δεν είναι τόσο κομψό αυτό, αλλά για κάποιο λόγο το είπε»

Στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα έκανε δηλώσεις ο Κώστας Τσουρός. Κατά την διάρκεια των δηλώσεών του ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και στη Ναταλία Γερμανού και στα όσα είχε πει η παρουσιάστρια για τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Πανόπουλο.

«Πρέπει να δίνονται ευκαιρίες στις εκπομπές, αλλά νομίζω ότι πια τα κανάλια δεν έχουν την υπομονή που είχαν παλαιότερα. Τα νούμερα τηλεθέασης δεν κάνουν τον παρουσιαστή, είναι ένα εργαλείο για τα κανάλια και τις εκπομπές. Αλλά, έχουμε δει πολύ καλούς παρουσιαστές οι οποίοι παρουσιάζουν προγράμματα που δεν κάνουν νούμερα», εξήγησε ο παρουσιαστής.

Μιλώντας για τη Ναταλία Γερμανού και για τα όσα είχε πει για τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Πανόπουλο, ο Κώστας Τσουρός ανέφερε ότι: «Το να λες σε έναν επαγγελματία “άνθρακας ο θησαυρός” δεν είναι τόσο κομψό, αλλά για κάποιο λόγο του το είπε, για να τον ταρακουνήσει και γι’ αυτό είναι τρία χρόνια μαζί, αλλιώς δεν θα ήταν.

Ήμασταν 3 χρόνια συνεργάτες με τη Ναταλία και η σχέση μας είναι ακόμα πολύ καλή, οπότε προφανώς και στην δουλειά θα ήταν καλή η σχέση μας. Εντάσεις και τσακωμοί και διενέξεις φυσικά και υπήρχαν, όπως υπάρχουν σ’ όλες τις ομάδες και σ’ όλες τις οικογένειες.

Αλλά, εγώ προσωπικά δεν είχα δεχτεί κάτι τόσο αρνητικό από τη Ναταλία, που να είναι αξιοσημείωτο. Η Ναταλία ήταν αυστηρή και απαιτητική, όπως οφείλει να είναι ένας κεντρικός παρουσιαστής για να κάνει την δουλειά του».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ