Netflix: Πρώτο teaser trailer για την 2η σεζόν του Arcane – Η θεωρία που φαίνεται να επιβεβαιώνεται 

Το Netflix κυκλοφόρησε επιτέλους το πρώτο teaser trailer από την 2η σεζόν του Arcane, της animated σειράς που βασίζεται στο σύμπαν του League of Legends.

Η 1η σεζόν του Arcane αφηγήθηκε τα origin stories μερικών από τους πιο δημοφιλείς πρωταθλητές του League of Legends, ενώ εισήγαγε νέους χαρακτήρες στην ιστορία. Και η πρώτη μεγάλη ματιά στην δεύτερη σεζόν της σειράς, η οποία αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στο Netflix τον Νοέμβριο, ετοιμάζεται να μας δείξει ακόμα περισσότερους από τους καλύτερους χαρακτήρες του παιχνιδιού.

«Μία εφιαλτική ματιά στην 2η σεζόν του Arcane. Έρχεται αυτό το Νοέμβριο» αναφέρει το Netflix στο X, πρώην Twitter.

Το teaser διαρκεί περίπου σαράντα πέντε δευτερόλεπτα και μας δίνει σύντομες ματιές στον τρελό επιστήμονα Singed, ο οποίος φαίνεται να εργάζεται σε κάποιο φρικτό πείραμα. Ο επιστήμονας φαίνεται να βρίσκεται σε μια ευχάριστη, γεμάτη ναρκωτικά φούγκα, η οποία έρχεται σε αντίθεση με την ανατριχιαστική μουσική του πιάνου και το σκοτεινό εργαστήριο γύρω του. Έπειτα από μερικά πλάνα του Singed και του εξοπλισμού του, βλέπουμε μια γιγαντιαία φιγούρα λύκου αλυσοδεμένη στο ταβάνι.

Arcane: Η θεωρία που γίνεται πραγματικότητα

Αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι ο Warwick θα παίξει κάποιο ρόλο στη δεύτερη σεζόν του Arcane. Ο Warwick είναι ένας champion του League of Legends που μοιάζει με λυκάνθρωπο και που ήδη γνωρίζαμε ότι προέρχεται από τη Zaun. Ο Warwick είναι ένας άνθρωπος που έχει ενισχυθεί από τα πειράματα του Singed και του έχει δοθεί μια αιμοδιψής οργή από τα διεγερτικά που διοχετεύονται στην κυκλοφορία του αίματός του.

Αυτό το κλιπ φαίνεται να επιβεβαιώνει την θεωρία ότι ο Vander, η πατρική φιγούρα της Vi και της Jinx, μπορεί να μην είναι πραγματικά νεκρός, καθώς όπως όλα δείχνουν έχει μετατραπεί σε Warwick, το φοβερό θηρίο που βρίσκεται σήμερα υπό την κυριαρχία του Singed.

Netflix – Arcane: Δείτε το πρώτο teaser trailer της 2ης σεζόν

Πηγή: Foxreport.gr

Η «καλύτερη παίκτρια» του Call of Duty ισχυρίζεται ότι μπήκε στη μαύρη λίστα επειδή πόσταρε φωτογραφίες με μπικίνι

Γιατί ο αριθμός 137 είναι τόσο σημαντικός; – Μαθηματικοί και φυσικοί αναλύουν

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ