Γιώργος Γιαννόπουλος: Μου έλεγαν «Καλό παράδεισο κύριε Χαμπέα» μετά το τροχαίο

Στο τροχαίο ατύχημα που είχε αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Δύο στις 10». Μάλιστα ο ηθοποιός μίλησε και για τα μηνύματα που δέχθηκε αφού δημοσιοποίησε το γεγονός.

«Πιστεύω πως ό,τι γίνεται, γίνεται για το καλό μας, αρκεί να το μεταφράσουμε. Πήγαινα για μπάνιο, όπου η συγκυρία έχει πολλή πλάκα. Παθαίνω και κορoνοϊό, έχω κάνει τέσσερα εμβόλια, έχω παίξει σε παραστάσεις με χιλιάδες κόσμο, με συναυλίες, με σίριαλ και πάω στο χωριό και κολλάω κόβιντ μέσα στο κατακαλόκαιρο. Πέντε μέρες μέσα» είπε αρχικά.

Ενώ, συνέχισε περιγράφοντας το πως έγινε το ατύχημα: «Πάμε για μπάνιο, κάνω τεστ και είναι θετικό. Σταματάω στην Ναυαρίνου και ξαφνικά λέω: “Α τι έγινε; Μας σκοτώσανε, τρακάραμε;”. Ευτυχώς, φορούσαμε ζώνη. Ήρθε κάποιος από πίσω. Με φρένο εγώ τώρα καταλαβαίνεις, τα 25-30 χιλιόμετρα αυτού γίνανε 60-70. Χτύπησα κι έναν μπροστά μου».

«Έκανα μια ανάρτηση ως κοινωνικό μήνυμα ότι “βάλτε τις ζώνες σας και τα κράνη σας” και έλεγαν διάφορα, όπως “καλό παράδεισο κύριε Χαμπέα”, εγώ γελάω με αυτά. Αλλά είναι πολύ σημαντικό, γιατί αν δεν φορούσα τη ζώνη θα είχα φύγει, θα λέγατε “ο πρώην Γιαννόπουλος”» σημείωσε.

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός είχε γνωστοποιήσει το γεγονός μέσα από μία ανάρτησή του στο προφίλ του στο instagram. 

Δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του αυτοκινήτου μετά το τροχαίο είχε γράψει: «Ανθρώπων έργα. Φορέστε τις ζώνες, στα αυτοκίνητα και τα κράνη στις μηχανές. Αγαπήστε τη ζωή σας. Οι λαμαρίνες φτιάχνονται, τα κορμιά, δεν συγκολλούνται, μόνο αγαπιούνται. Είναι ένα κοινωνικό μήνυμα του Γιώργου Γιαννόπουλου. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, στο Δήμο Ηλιούπολης, με το πολιτικά, πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, «Ενωμένοι για την Ηλιούπολη», με επικεφαλής τον Δήμαρχο, Γιώργο Χατζηδάκη. Υ.Γ. Καλό σου ταξίδι, golfάκι μου αγαπημένο. Θα σε σενιάρω, όπως σου πρέπει!!!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ