Πασίγνωστος ηθοποιός μιλά για τη θαυμάστρια που τον έκανε να πάει στον εισαγγελέα

Για τις καταγγελίες στο θέατρο, αλλά και για την πολιορκία από τις θαυμάστριες μίλησε σε συνέντευξή του στο περιοδικό “Λοιπόν” ο ηθοποιός, Γιώργος Γιαννόπουλος, ο οποίος, μάλιστα, αποκάλυψε πως χρειάστηκε να φθάσει έως τον εισαγγελέα για κάποια υπόθεση.

«Αν είναι πραγματικότητα αυτά που καταγγέλθηκαν, να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι από τη δικαιοσύνη», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε, προκαλώντας αίσθηση και πολλά αρνητικά σχόλια: «Αλλά όλοι πρέπει να περιμένουμε, οι αρμόδιοι να πάρουν τις αποφάσεις. Σέβομαι απόλυτα τις καταγγελίες των κοριτσιών, αλλά δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε χαμό. Η δικαιοσύνη ευτυχώς υπάρχει και θα κάνει τη δουλειά της».

Όσο για το αν του έχει τύχη κάποια θαυμάστρια να έχει ξεπεράσει τα όρια, ο γνωστός ηθοποιός παραδέχθηκε πως «υπήρξαν κοπέλες που έφθασαν στην υπερβολή, έχω φτάσει μέχρι τον εισαγγελέα».

«Με παρακολουθούσαν επανειλημμένως, όταν ο άλλος φτάνει σε αυτό το σημείο, είναι τρέλα», είπε και επισήμανε: «Δεν ξέρεις πού μπορεί να φτάσει. Με ενόχλησε πολύ, ήταν άρρωστο. Είχε βρει και τον αριθμό μου και με έπαιρνε καθημερινά, απανωτά τηλέφωνα. Δεν έγινε μία, αλλά πολλές φορές. Τώρα ευτυχώς έχουν ηρεμήσει τα πράγματα».

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.