Σπαρτιάτες: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Γιώργος Μανούσος

Επιστολή ανεξαρτητοποίησης έστειλε στη Βουλή ο βουλευτής των Σπαρτιατών, Γιώργος Μανούσος, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ1. Ο Γιώργος Μανούσος μετά τις καταγγελίες του προέδρου του κόμματος, Βασίλη Στίγκα ότι «βουλευτές είναι καθοδηγούμενοι και ποδηγετούμενοι από ξένα κέντρα», κάνοντας λόγο για πρακτικές «greek mafia», αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί.

Μαίνεται ο εμφύλιος στους Σπαρτιάτες: «Θα τους διαγράψω έναν – έναν μέχρι να μείνω μόνος» λέει ο Στίγκας

Όπως έγραψε στα social media ο κ. Μανούσος, «στη ζωή μου έμαθα να πορεύομαι με ήθος και τιμιότητα, συνεπώς δεν θα μπορούσα να συνυπάρξω ούτε ένα λεπτό με έναν άνθρωπο που δηλώνει ότι βουλευτές που ψήφισαν χιλιάδες Έλληνες πολίτες και που είναι πεντακάθαροι, έχουν συνδιαλλαγές με την «Greek Mafia».

Τον ίδιο δρόμο δεν αποκλείεται να ακολουθήσει και ο βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος.

Στίγκας στον Realfm 97,8: «Το κόμμα “Σπαρτιάτες” είναι δικό μου, όχι του Κασιδιάρη – Δεν με κρατάει από πουθενά»

Σημειώνεται ότι ο Βασίλης Στίγκας έχει ήδη προχωρήσει στη διαγραφή τριών βουλευτών, του Γιάννη Κόντη, του Γιάννη Δημητροκάλη και του Χαράλαμπου Κατσιβαρδά.

Παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου μετά τις καταγγελίες του Βασίλη Στίγκα

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου προκάλεσαν οι καταγγελίες του Προέδρου του κόμματος «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» Βασίλη Στίγκα περί μαφιόζικων πρακτικών στο κόμμα, εκβιασμούς και απειλές κατά της ζωής του.

Ο κ. Στίγκας καλείται από την εισαγγελέα του Ανώτατου Δικαστηρίου Γεωργία Αδηλίνη την ερχόμενη Τρίτη στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας που ξεκίνησε, να καταθέσει για όλα αυτά που έχει καταγγείλει τις τελευταίες ημέρες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ