Δημήτρης Κόκοτας: Οι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία του – «Δεν έχει ακόμη αποσωληνωθεί»

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς» παραμένει διασωληνωμένος ο Δημήτρης Κόκοτας. Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής υπέστη καρδιακή ανακοπή το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης (28/3), κατά την διάρκεια των προβών του με την Τραϊάνα Ανανία για το J2US.

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την υγεία του – «Σίγουρα οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί», λέει η σύζυγός του

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα σήμερα (4/4) για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.

«Οι γιατροί κάνουν ό,τι είναι καλύτερο. Δεν έχει ακόμη αποσωληνωθεί, έκαναν δύο προσπάθειες. Θα κάνουν κι άλλες. Γίνονται κάποιες πιο εξειδικευμένες εξετάσεις σήμερα. Νομίζω ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται υπομονή, γιατί δίνει μια μεγάλη μάχη ο κάθε ασθενής και πρέπει στο τέλος να την κερδίσει», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια είπε: «Όσο πιο γρήγορα φύγει ένας άρρωστος από το μηχάνημα, τόσο καλύτερα είναι. Όμως αυτό θα το κρίνει η ομάδα των γιατρών. Για την αποσωλήνωση παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Είναι δύσκολη διαδικασία η αποσωλήνωση, δεν μπορείτε να φανταστείτε. Πάει σταδιακά και κρίνουν οι γιατροί αν πρέπει να το τελειώσουν ή όχι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ