Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την υγεία του – «Σίγουρα οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί», λέει η σύζυγός του

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μίλησε η σύζυγός του Δημήτρη Κόκοτα, Κατερίνα, σήμερα (2/4). Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς» για πέμπτη μέρα, μετά την ανακοπή που υπέστη την περασμένη εβδομάδα στις πρόβες του «J2US».

Μεταξύ άλλων η Κατερίνα Κόκοτα ανέφερε: «Υπάρχει μία μικρή βελτίωση, ουσιαστικά είναι ένα σχετικά αισιόδοξο μήνυμα για εμάς. Το θετικό είναι αυτό, ότι είναι μία σταθερή κατάσταση. Υπάρχει μία ελάχιστη, έστω και μικρή βελτίωση κάθε μέρα.

Σίγουρα είναι επιφυλακτικοί γιατί ο τρόπος που θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν την καλή του κατάσταση θα είναι πολύ αργός για να είναι ασφαλής, γιατί ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που πέρασε. Μας ζητάνε μεγάλη υπομονή, δηλαδή με όποιον γιατρό κι αν μιλήσαμε μας ζητάνε απλά υπομονή, να περιμένουμε, να έχουμε υπομονή».

«Πάντα κρατάμε μία επιφύλαξη»

Ακόμα, η σύζυγος του τραγουδιστή είπε: «Η προσωπική μου ελπίδα είναι ότι εφόσον μου λένε οι γιατροί ότι είναι μια σταθερή κατάσταση, καταλαβαίνω ότι μου δίνεται μια ελπίδα πως θα πάει καλά αλλά πάντα συγκρατημένα μέχρι να ολοκληρωθεί.

Οι υπόλοιπες εξετάσεις, παρότι έχουν γίνει δύο αξονικές που γνωρίζετε κι έχουν βγει καλές, πάντα κρατάμε μία επιφύλαξη μέχρι να δούμε και το αποτέλεσμα, όταν σιγά σιγά θα ξυπνήσει. Μπαίνουμε το μεσημέρι και τον βλέπουμε και την ίδια ώρα μας ενημερώνουν και οι γιατροί. Εγώ μένω εκεί όλη μέρα ουσιαστικά γιατί νιώθω εγώ καλά, γιατί νιώθω ότι είμαι κοντά του κατά κάποιον τρόπο».

«Το παιδί είναι με την μαμά μου, με την γιαγιά. Μαμά, παππούς, οι αδελφές μου, ευτυχώς έχω πολλούς ανθρώπους εδώ και βοηθάνε», πρόσθεσε.

«Οι γιατροί προσπαθούν κάθε μέρα να κάνουν μια προσπάθεια να τον ξυπνήσουν. Εξετάσεις, ειδικές διαδικασίες για να γίνει πολύ αργά όλο αυτό, να μην υπάρχει πρόβλημα, να μην υπάρχει κάποιο σοκ, να μη γίνει απότομα.

Θέλουν να παρακολουθούν με προσοχή απ’ ότι καταλαβαίνω όλες τις λειτουργίες, γι’ αυτό και γίνεται με πολύ αργούς ρυθμούς όλη αυτή η διαδικασία. Ήταν δύσκολο αυτό που πέρασε ο Δημήτρης, ήταν κάτι πολύ έντονο, αυτό λένε οι γιατροί», σημείωσε.

«Οι δύο αξονικές δείχνουν ότι δεν υπάρχει βλάβη»

Παράλληλα, στην εκπομπή ο Γιώργος Λιάγκας μετέφερε και τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα. Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής εξήγησε ότι: «Έπαθε το έμφραγμα την Πέμπτη το απόγευμα, κατά τη διάρκεια των προβών για το J2US. Έμεινε για περίπου 8 λεπτά με ανακοπή.

Το κρίσιμο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι οι πιθανές βλάβες. Έχω ένα καλό νέο. Ο Δημήτρης Κόκοτας υπεβλήθη σε δύο αξονικές εγκεφάλου και μου λένε οι γιατροί ότι είναι πολύ αισιόδοξα τα νέα από τις δύο αξονικές. Δείχνουν ότι δεν υπάρχει βλάβη».

«Τώρα, όμως, υπάρχουν δύο παράμετροι: αυτό που λένε οι μετρήσεις και η πραγματικότητα. Δύο φορές προσπάθησαν χθες και προχθές να τον ξυπνήσουν. Αυτό γίνεται σιγά σιγά και σταδιακά και μέχρι εκεί που αντέχει. Δεν άντεξε τις δύο αυτές φορές να ολοκληρωθεί η διαδικασία και τον ξανακοίμησαν οι γιατροί. Θα επαναληφθεί κάποια στιγμή, σταδιακά», συνέχισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ