Δημήτρης Κόκοτας: Ξέσπασε ο συνεργάτης του – «Δεν υπάρχουν αυτά που λένε ότι έφυγε από τη ζωή»

Για πέμπτη μέρα παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς» ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας, μετά την ανακοπή που υπέστη την περασμένη εβδομάδα στις πρόβες του «J2US».

Σήμερα (2/4) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε ο συνεργάτης και φίλος του τραγουδιστή, Νεκτάριος Αναγνώστου, ο οποίος ξέσπασε για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο Δημήτρης Κόκοτας έχει φύγει από τη ζωή.

Συγκεκριμένα ο Νεκτάριος Αναγνώστου είπε: «Είναι τραγικό, κάθεται ο καθένας και γράφει πράγματα που δεν υπάρχουν. Αυτή τη στιγμή είναι κρίσιμη η κατάστασή του, είναι σταθερή. Τίποτα από αυτά που γράφονται δεν είναι αλήθεια.

Ακόμα περιμένουν οι γιατροί να δουν πώς θα πάει η κατάσταση. Θα μας πεθάνουν πριν την ώρα μας; Όλοι θα πεθάνουμε κάποια στιγμή, όταν έρθει η ώρα μας. Γράφει ο καθένας ό,τι θέλει. Η κατάσταση είναι σταθερή. Δεν υπάρχουν αυτά που λένε ότι έφυγε από τη ζωή και δεν το λένε. Ας σεβαστούμε, είναι πολύ λεπτό το ζήτημα. Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν».

«Δεν είναι δυνατόν να τα γράφουν αυτά δεξιά και αριστερά, ο άνθρωπος είναι οικογενειάρχης. Αντί να κάθονται να ασχοληθούν με πιο σοβαρά πράγματα, κάθονται και λένε πράγματα που δεν υπάρχουν; Είναι δυνατόν; Σαν την υγεία δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο αλλά δεν μπορείς να κάθεσαι και να λες πράγματα που δεν υπάρχουν», πρόσθεσε ο συνεργάτης και φίλος του Δημήτρη Κόκοτα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ