Πύρρος Δήμας: Είχα πει πως στην αρχή της σχέσης μας με την Αφροδίτη δεν ήταν εύκολο για τα παιδιά μου

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν χθες το βράδυ (1/4) ο Πύρρος Δήμας. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο Ολυμπιονίκης αναφέρθηκε και στην οικογένειά του.

Μιλώντας για τον θάνατο της συζύγου του, Αναστασίας, ο Πύρρος Δήμας είπε: «Το 2018 έχασα την Αναστασία, από το 2015 διαπιστώσαμε το πρόβλημα, χειρουργήθηκε… Περάσαμε πολύ δύσκολα πράγματα, το πάλεψε παλικαρίσια. Ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε να είναι καλά τα παιδιά της και να μην στεναχωρήσει κανέναν γύρω της. Η Αναστασία έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στις επιτυχίες μου! Ήταν βράχος για μένα και τα παιδιά μου. Η οικογένειά της με στήριξε πολύ, είχα το κεφάλι μου ήσυχο όταν έφευγα».

Στη συνέχεια της συνέντευξης και με αφορμή τον γάμο του με την Αφροδίτη Σκαφίδα, ανέφερε: «Όταν ξεκινήσανε οι πρωινές εκπομπές και είπαν ότι στεναχωρήθηκαν τα παιδιά μου με τον γάμο μου, εγώ είχα πει πως στην αρχή της σχέσης με την Αφροδίτη δεν ήταν εύκολο για τα παιδιά μου. Δεν είναι εύκολο όταν ένα παιδί έχει χάσει τη μαμά του».

«Εγώ είπα σε μία ερώτηση που μου έκαναν ότι όταν τα παιδιά έμαθαν για την σχέση μου με την Αφροδίτη στεναχωρήθηκαν. Αλλά αυτό σιγά σιγά περνάει, είναι κάποια πράγματα που θέλουν ισορροπία και η κάθε οικογένεια τα περνάει από μόνη της μέσα. Είναι φυσιολογικά και είναι ανθρώπινα. Προσπαθούμε να είμαστε δίπλα στα παιδιά μας, είμαστε εδώ και θα είμαστε εδώ», πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ