Survivor 2024 – Trailer 2/4: Χαμός στο ριάλιτι – Αποχωρεί η Ασημίνα από το συμβούλιο

Ένα εκρηκτικό επεισόδιο θα παρακολουθήσουν οι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor σήμερα (2/4), την ίδια ώρα που οι δύο ομάδες θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν την τρίτη ασυλία της εβδομάδας.

Η σχέση της Ασημίνας και του James δεν είναι καλή, κάτι που έχουμε δει και στα προηγούμενα επεισόδια. Οι δύο παλιοί παίκτες του Survivor δεν μπορούν να συνυπάρξουν και αυτό πλέον είναι ξεκάθαρο.

Η ένταση ανάμεσα τους, στο σημερινό επεισόδιο θα αυξηθεί, με αποτέλεσμα στο Συμβούλιο του Νησιού να συγκρουστούν.

Με βάση το trailer όλα θα ξεκινήσουν στον αγώνα για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας.

«Ρώτησα την Σταυρούλα ποια θεωρεί ευκολότερο πόντο και μου είπε ότι με τις βολές που έκανε η Ασημίνα, θεωρεί ότι είναι πιο εύκολη αντίπαλος. Οπότε βγαίνει και την διαλέγει! Η Ασημίνα εκείνη την στιγμή μας λέει “μισό λεπτό εγώ δεν ξέρω καν αν θα παίξω”. Πάει στον γιατρό και γυρνάει και λέει ότι τελικά δεν θα παίξει!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο James.

Από την πλευρά της η Ασημίνα λέει: «Απλά τώρα έχει τεντώσει το σχοινί για μένα. Μπαίνω και παίζω με το δικό μου ρίσκο. Αυτό δεν απασχολεί κανέναν James και καμία Μπλε ομάδα! Αν εγώ τραυματιστώ χειρότερα, απασχολεί εμένα».

Όπως είναι φυσικό τα όσα έγιναν στον αγώνα θα συζητηθούν και στο Συμβούλιο του Νησιού. Μάλιστα, σύμφωνα με το trailer ο James θα κατηγορήσει την Ασημίνα πως τον έβρισε αισχρά. Οι τόνοι θα ανέβουν και η Ασημίνα θα αποχωρήσει!

«Η Ασημίνα πέταξε εκνευρισμένη το μικρόφωνο της και αποχώρησε από το συμβούλιο», εξηγεί ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε το trailer

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ